Samsung Galaxy S IV - izid

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Tako je, deluje
smile-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
In pa scrollanje teksta naj bi bilo izboljšano, je na stari verziji res moteče včasih, ko je tekst med premikanjem neberljiv...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tole sem dobil iz Si.mobila ...

Od danes naprej je za naše uporabnike aparatov Samsung Galaxy S4 na voljo nova programska oprema, ki omogoča uporabo LTE omrežja.
Posodobitev je na voljo preko FOTA ali programske opreme KIES.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Mene zanima, kaj mislite o tem Galaksy S4, a ni malo prevelik za s sabo v žepu nosit? Pa še to, a je kak praktičen etui zanj, ki se ga da za pas?
smile-1.gif

Hvala.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Telefon se kljub nadgradnji pregreva isto kot prej. Nobene neke bistvene spremembe v hitrosti ali odzivnosti.

S4 niti ni prevelik. Lahko bi rekel, da je ta pravi
smile-1.gif
v zep gre brez tezav, je lahek in tanek zato ga niti ne cutis v zepu.

Jaz ga najlazje uporabljam z obemi rokami kot pa samo z eno. Ce bi samo z eno bi s palcem tezko dosegel zgornji levi/desni kot. Ce se potrudis in navadis se da tudi to.

Etuija ne uporabljam. Imam samo folijo na ekranu in to je to.

Poglej na e-bay. Tam je malo morje tega
smile-1.gif

veverca

Pripravnik
1. jul 2013
31
0
6
meni pa ni nič dolj potegnilo
frown-1.gif
kaj pa android 4.3 je že na voljo kje ? pa zanima me še kaj je s temi ROM-i ? Kaj je point le-teh ?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Rom je OS (operacijski sistem)

Stock android google rom:

get-sonys-xperia-launcher-widgets-your-nexus-7-tablet.w654.jpg

Potem imaš stock rom-e od vsakega proizvajalca, kateri ponujajo android telefone. Ta stock rom bi naj bil isti v osnovi, kot googlov, vendar ima spremenjen uporabniški vmesnik in drugi launcher. Launcher zato, ker je to namizje z aplikacijami, ki jih zaženeš.

Htc ima laucher Sens
Samsung ima Touch Wiz
Sony ima jnekaj svojega, isto LG...

Moti me, da so si ti launcherji podobni, po drugi strani pa, da nočeš recimo dol s htcja, če ti je sens postal uporaben in všeč, ker ga ostali nimajo.
crazy1.gif
Pa recimo samsung motion finte, ki jih drugi nimajo. Se je treba odločit in naredit kompromis...

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
S tem kablom delaš screen mirroring na TV prek HDMI ane?

Samo me zanima, če podpira 1080p in polno resolucijo slike
smile-1.gif
(torej, da je slika čez celoten ekran, ne pa samo na sredini).

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Podpira.Mam doma prejšnjo verzijo za sgs3 in je full hd. Rabi kdo? Dam za 10 eur ali majn. Mam na bolhi v kompletu.

oz. za 15 eur mhl samsung kabel, univerzalni dock za vse sgs in pa original samsung kabel za dock.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Okvirno vprašanje, zadnjih nekaj dni se mi dogaja na S4 da se mi kar "sam" da zelo na tiho in ne slišim da me kdo kliče. Sicer imam nonstop nastavljeno na MAX glasnost zvonenja, ko pa potem pogledam v nastavitve pa je mogoče nastavljeno na 10-20% jakosti. Kje kakšna fora ali zadnji FW kaj nagaja? TnX

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kje lahko to vidim ali je varčevalni način? In če to,zakaj bi se to naj zgodilo? TnX

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
A se še komu dogaja, da se mu vreme na namizju NE posodablja na 1 uro, tako kot imam npr jaz nastavljeno?

Vedno moram ROČNO s protiskom na gumb sveži to naredit...

Tale avtomatika je bolj tako tako pri Androidu očitno....