Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa rooti in sprobi kaksen drug rom.. Saj si geek
Ne da se mi
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Vse tri tedne je že taka poraba zaslona ali višja.Tam nekje do 30ur zdrži baterija ob moji uporabi.
Od 10ur je bil zaslon v uporabi 1,5 ure in glej porabo... Preeveč za amoled.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Contacts in dialer ne ostaneta v spominu, task killer jih ob ciscenju vrze ven. Zato cez nekaj casa spet rabi nekaj casa da se imenik nalozi. Exdialer deluje super. Jaz mam trenutno kombinacijo Omega v34, JKay 14.4 framework, kjer se lahko contacts in dialer dodata na white listo in tako nista izbrisana ob ciscenju pomnilnika, ,za kernel pa imam Syah 1.8.4 na Extreme performance. Launchef uporabljam Nova. Danes je ob sicer nizki uporabi telefona od 8-ih zjutraj do sedaj baterija padla na 61%. WiFi konstantno vklopljen...
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
S programom https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.toolbox.full&hl=slPriporočam!
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Dal par dni nazaj za novega 370€... kdor ga hoče hitro prodati, se mora pač prilagoditi trgu... če jih je 10 s ceno 380, ga bo najhitreje prodal tisti, ki bo spustil na 370... uspešno prodajo pa želim vsem med 400-450...Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Najnižja cena na bolhi380 eur je poštena cena in se verjetno nebo več bistveno spremenila, vsaj do maja/junija ne, ko pride sgs4.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ko menjas rome je priporocljivo narest vse tri resete. Da se z nule namesti.