Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Mogoče se komu res zdi smešno, da težim z lomljivostjo ekrana, samo če pogooglaš SG 3 screen crack, dobiš 20 strani zadetkov, z opisi in filmi slabih izkušenj uporabnikov. Tako da sem se odločil, da raje vzamem S2, ki je preizkušena zadeva....
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Mogoče se komu res zdi smešno, da težim z lomljivostjo ekrana, samo če pogooglaš SG 3 screen crack, dobiš 20 strani zadetkov, z opisi in filmi slabih izkušenj uporabnikov. Tako da sem se odločil, da raje vzamem S2, ki je preizkušena zadeva....
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Še neki...
A kdo kej ve, kako ta ženski glas ugasnt, ko odpreš mapo na zaslonu... Skos mi govori, ko mapo odprem in zaprem, pa je malo nadležno...
Ja to si pa full pametno naredilCitat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Še neki...
A kdo kej ve, kako ta ženski glas ugasnt, ko odpreš mapo na zaslonu... Skos mi govori, ko mapo odprem in zaprem, pa je malo nadležno...
To maš očitno glasovno pomoč za slepe vklopljeno?! Settings - Accesebility - TalkBack
btw To ni privzeto vključeno...
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
ksz
Nekaj bugov in pripomb glede uradnega jb 4.1.2 in androida nasplošno:
- Licenčni Real Racing 2 je praktično neigraln. Lagira, zvok šteka-prekinja.Vozit se da recimo da ok, grafika je huda, zvok poleg pa za bruhat.Nemogoče kak šteka... ?!?!??!?!?!?!? powersafe je jasno na off
- Občasno se kak m3 pri predvajanju zatakne za delček sekunde v privzetem predvajalniku wtf?!?!?!?!??!?!
- Privzet internet brskalnik tut ni na nivoju , poleg tega mi tukaj po postanju novega sporočila javi napako, sporočilo pa objavi.Sem itak že na firefoxu, ki je ok, sem pa vseeno omeno.
- znan bug, da se po sprostitvi rama , imenik odpira skoraj 2 sekundi.Meni ni moteče, je pa slabo.
- poraba zaslona je nezaslišano velika za super amoled. V vsakem primeru je največji porabnik baterije zaslon z od 35% pa tudi do 45%-50%.Pa je vse možno vklopljeno, kar skrbi za čimmanjšo porabo, dosti časa ga mam tudi v powersafe.
Tolko zaenkrat.