Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Mogoče se komu res zdi smešno, da težim z lomljivostjo ekrana, samo če pogooglaš SG 3 screen crack, dobiš 20 strani zadetkov, z opisi in filmi slabih izkušenj uporabnikov. Tako da sem se odločil, da raje vzamem S2, ki je preizkušena zadeva....
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Mogoče se komu res zdi smešno, da težim z lomljivostjo ekrana, samo če pogooglaš SG 3 screen crack, dobiš 20 strani zadetkov, z opisi in filmi slabih izkušenj uporabnikov. Tako da sem se odločil, da raje vzamem S2, ki je preizkušena zadeva....
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Še neki...
A kdo kej ve, kako ta ženski glas ugasnt, ko odpreš mapo na zaslonu... Skos mi govori, ko mapo odprem in zaprem, pa je malo nadležno...![]()
Ja to si pa full pametno naredilCitat:
Uporabnik Nitroo pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Še neki...
A kdo kej ve, kako ta ženski glas ugasnt, ko odpreš mapo na zaslonu... Skos mi govori, ko mapo odprem in zaprem, pa je malo nadležno...![]()
To maš očitno glasovno pomoč za slepe vklopljeno?! Settings - Accesebility - TalkBack
btw To ni privzeto vključeno...
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
ksz
Nekaj bugov in pripomb glede uradnega jb 4.1.2 in androida nasplošno:
- Licenčni Real Racing 2 je praktično neigraln. Lagira, zvok šteka-prekinja.Vozit se da recimo da ok, grafika je huda, zvok poleg pa za bruhat.Nemogoče kak šteka... ?!?!??!?!?!?!? powersafe je jasno na off
- Občasno se kak m3 pri predvajanju zatakne za delček sekunde v privzetem predvajalniku wtf?!?!?!?!??!?!
- Privzet internet brskalnik tut ni na nivoju , poleg tega mi tukaj po postanju novega sporočila javi napako, sporočilo pa objavi.Sem itak že na firefoxu, ki je ok, sem pa vseeno omeno.
- znan bug, da se po sprostitvi rama , imenik odpira skoraj 2 sekundi.Meni ni moteče, je pa slabo.
- poraba zaslona je nezaslišano velika za super amoled. V vsakem primeru je največji porabnik baterije zaslon z od 35% pa tudi do 45%-50%.Pa je vse možno vklopljeno, kar skrbi za čimmanjšo porabo, dosti časa ga mam tudi v powersafe.![]()
![]()
Tolko zaenkrat.