Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samsung (ali celo google) je to opcijo umaknil (mislim,da z ICS-om), ker v času, ko je bil telefon priključen preko USB na PC, ni bilo mogoče uporabljati kartice na telefonu in je povzročalo precej preglavic, sploh če se je uporabljala funkcija premikanja programov na SD kartico. Zato je od takrat naprej mogoče samo kot "Media Storage", ki ima sicer nižje hitrosti prenosa, ampak se lahko kartica hkrati uporablja na telefonu...
A ne me j.....t! Uff. Any workarounds za ne rootane telefone? To funkcijo sem na staremu Desireu uporabljal non stop. Ni me motilo, da v času priklopa pač določene aplikacije niso delale....
Ne vem... nekateri custom ROM-i bi naj podpirali SD kot Mass Storage, zagotovit pa ti ne morem nič... Ampak saj Media Storage super deluje, imaš dostop praktično do vseh map...
Pa se samo meni zdi, ali je res kaj na tem. Ce filam S3 preko USB na PC-ju, imam po 12 urah nekje 50% baterije. Danes, ko sem pa filal preko polnilca v elektricnem omrezju pa 77%. Oba dneva sem ga minimalno uporabljal, cca 2 klica po 5 minut in 20 minut surfanja po wifi.
EDIT: To, da ga na USB polni se enkrat dlje mi je nekako jasno. USB ima 500 mA, charger pa 1000 mA, ce prav vem.
v čem je fora da se mi telefon da sam od sebe v nek "varni način", spodaj v desnem kotu piše varni način in se mi skrijejo vse aplikacije... kako izklopiš to zadevo oz. kako pride sploh do tega? potem morem dat ven baterijo in varnega načina ni več, aplikacije pa se prikažejo nazaj
Safe mode povzroči neka aplikacija, ki preprečuje, da bi telefon deloval normalno. Preveri kake Live Wallpapers in tudi druge aplikacije, ki se naložijo ob bootanju telefona.
Pozdravljeni,
trenutno sem lastnik SGS II, občasno pa gledam oglase na Bolhi za SGS III. Danes sem zasledil čuden ( zelo ugoden ) oglas, kjer nekdo iz LJ ( Prodajalec: htyhyy ) prodaja novega SGS III za samo 250 EUR !? Ali gre za ponaredek ?
LP
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.