Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Poizkusi s Kiesom.
Citat:
Uporabnik ALESI pravi:
ne bom se z tem ukvarjal ker nisem vešč tega.Vedno bolj me vleče da zamenjam to sranje za nekaj kar dela bolj stabilno.Pa čeprav je bolj zaprt sistem.
Ja itakCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Tudi v prejšnjih verzijah nisi mogel naložiti certifikata, če nisi telefona zaklenil z vzorcem ali pinom. Če si ga zaklenil z vzorcem, nisi imel valovanja.
Citat:
Ja itakCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Tudi v prejšnjih verzijah nisi mogel naložiti certifikata, če nisi telefona zaklenil z vzorcem ali pinom. Če si ga zaklenil z vzorcem, nisi imel valovanja.
Samo se mi ne da več ukvarjat z njim ker je full pameten in vse ve.
Samo za tebe, še enkrat, mogoce bos zdaj razumel.To je pameten telefon za pametne ljudi.Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Citat:
Ja itakCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Kaj pa je s tabo narobe?
Samo za tebe, se enkrat, mogoce bos zdaj razumel...
Od vsega zacetka kar imam S3, v vseh verzijah androida, od prve 4.0.3 ali koliko je ze bila pa do 4.1.2 sem imel telefon zaklenjen z vzorcem in VEDNO mi je delalo tudi valovanje na zaklenjenem telefonu, od 4.3 dalje pa vec ne! Zdaj pa se najdeta vidva in receta: "ne ni ti delalo..." Ja, seveda, izmislil sem si...
Po posodobitvi si naredil factori reset?Citat:
Uporabnik ALESI pravi:
Spet se oglasam jaz tokrat z drugo težavo.Ker delam v Avstriji imam težave z klicanjem ze 4 mesece takrat sem to opazil.Ko imam izbiro operaterja nastavljeno na samodejno ne moram klicat ven in nihče me ne bore doklicat.Ko pa nastavim na ročno pa gre.Nato pa nazaj na samodejno pa spet ne gre.Sem poklical na pomoč naročnikom in pa na pooblaščenem centru za mobitel in so mi rekli da bi naj bila to softwerska napaka in da naj počakam na posodobitev.In kot opažam ni neke izboljšave po posodobitvi.Ima mogoče kdo kakšen nasvet kako rešit to zadevo ker šefi mislijo da jim nočem dvignit ko me kličejo.
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Citat:
Ja itakCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Kaj pa je s tabo narobe?
Samo za tebe, se enkrat, mogoce bos zdaj razumel...
Od vsega zacetka kar imam S3, v vseh verzijah androida, od prve 4.0.3 ali koliko je ze bila pa do 4.1.2 sem imel telefon zaklenjen z vzorcem in VEDNO mi je delalo tudi valovanje na zaklenjenem telefonu, od 4.3 dalje pa vec ne! Zdaj pa se najdeta vidva in receta: "ne ni ti delalo..." Ja, seveda, izmislil sem si...
Citat:
Po posodobitvi si naredil factori reset?
Po vsaki večji posodobitvi je priporočljiv FR.
Vedi pa,da boš s tem izgubil vse podatke in nastavitve na telefonu.Zato prej naredi backup.
To ni res!Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Če si mel zaklep na vzorec...valovanje pri odklepu ni delovalo...če pa si odklep imel podrsaj pol je delovalo valovanje.. Tako da masta prav kar sta rekla pred mano..
Downgrejdat nazaj na 4.1.2 ne smeš!Citat:
Uporabnik Shando pravi:
Praktično vprašanje ..... telefon se ju updejtal iz 4.1.2 v 4.3. Nato narediš backup. Za backup 4.3 so izdali novejši Kies3, za 4.1.2 pa je bil prejšnji Kies. Potem daš telefon downgrade nazaj na 4.1.2. Torej moraš downgrejdat tudi Kies. Pa bo potem navaden Kies bral backup fajle, ki jih je naredil novejši Kies3?
Zakaj pa ne, če ti to naredi pooblaščeni servis ker sami vedo, da novejša verzija dela težave?Citat:
Downgrejdat nazaj na 4.1.2 ne smeš!Citat:
Uporabnik Shando pravi:
Praktično vprašanje ..... telefon se ju updejtal iz 4.1.2 v 4.3. Nato narediš backup. Za backup 4.3 so izdali novejši Kies3, za 4.1.2 pa je bil prejšnji Kies. Potem daš telefon downgrade nazaj na 4.1.2. Torej moraš downgrejdat tudi Kies. Pa bo potem navaden Kies bral backup fajle, ki jih je naredil novejši Kies3?