Samsung Galaxy S II

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Ah kakšne temperature vse je preživela moja N900...vročina je edino za baterijo problem, ampak saj je vseeno, ko pa za max 10€ dobiš kitajske ponaredke, ki so ravnotako visokih kapacitet.

Zanima pa me, ali je poleg ip-mart-a še kak travnik primeren za androide?

SG2

Zelenc'
20. maj 2011
15
0
1
nastavitve-jezik in tipkovnica-tipkovnica samsung-pokončne vrste tipkovnic... in das qwerty

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
zanima me, kje se ga lahko pogleda in sproba. Najbolj me skrbi prehod iz fizične qwertz tipkovnice na virtualno. Dajte fantje mal sporočit če se da navadit. Zanima me še kok je hudič kaj velik, mislim se ga da recimo uporabljati z eno roko?
kako pa je kaj glede zaščite? Recimo da ga maš skoz v onem zaščitnem gumijastem etoiu. Ker vem da bo v prvih 14 dneh sigurno padel po tleh.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Prednaložena tipkovnica ima qwerty. Če hočeš qwertz si moraš inštalirati kako drugo. Ampak razne third party tipkovnice niso tako fajn za tipkat, kot je ta od 2.3 Androida stock... Ne bo dolg trajal,pa seboš navadil na Y/Z
wink-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Sem šel iz E71 na TS, pa moram rečt da sem se lovil kak mesec. Zdaj pa že leti na polno. Tolk sem že navajen, da na e71 počasneje pišem. Tak da se da.
wink-1.gif

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
zanima me, kje se ga lahko pogleda in sproba. Najbolj me skrbi prehod iz fizične qwertz tipkovnice na virtualno. Dajte fantje mal sporočit če se da navadit. Zanima me še kok je hudič kaj velik, mislim se ga da recimo uporabljati z eno roko?
kako pa je kaj glede zaščite? Recimo da ga maš skoz v onem zaščitnem gumijastem etoiu. Ker vem da bo v prvih 14 dneh sigurno padel po tleh.

Prvič sem na virtualni. Ves čas sem vztrajal na fizični (N97 in N900) pa sem se v enem dnevu navadil
wink-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
mene tudi zanima če kdo ve kako to sranje od mobitele dol pometat (integral, vreme, ....) prav toko tisto kar je od samsunga gor (yahoo finance, zinio reader, ...)

tale integral se mi je že ene 2* sesu tko da bi res rad dol pometal :D

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Root + Titanium Backup = Uspeh
smile-1.gif

Sicer pa mislim da bi Integral moglo it lepo Uninstallirat?

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
ksz

Na slo-android je uporabnik LPKA kopiral izjavo, da imata 2.3.2 ter 2.3.3 res problem z prekomerno porabo baterije in, da bo stvar odpravljena v 2.3.4

Eldar Murtazin tweets today:
Google have issue with Android 2.3.2 - battery consumption is high for dualcore CPU. Issue will be solved in 2.3.4. Affected all 2xcore

Android power issue is connected with all current version of OS including 2.3.3

Android power issue connected with some software (like games, browser etc). After that CPU is not downgrade frequences -> battery - its os

I

Izbrisan uporabnik 474

Android 2.3.3 ima probleme z praznjenjem baterije, ne glede na to, ali je to single core ali dual core. Problem bi naj bil, da telefon ne gre pravilno v stanje pripravljenosti, temveč je non-stop aktiven, le display se ugasne... Od tod tudi poraba baterije za Android OS

Ali problem le ži v splošnem releasu 2.3.3 ali samo v Samsungovem Android + TouchWiz, ne vem...
Imam pa sam SGS I in pa CM7 (Android 2.3.4), ki nima veze s TouchWiz-om, pa se mi v ozadju non-stop aktivira proces Gallery in je telefon neprestano zbujen (ne gre pravilno v stand-by), čeprav se display pravilno izklopi...

LP
Gargy

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Uporablate smarthphone, torej ste znalci, znajdite se:)

Ne zezam, nov file se naredi v windowsih tako da se klikne z desno v prazen folder in nato new/file, narejeno:) Potem se pa ta file odpre kar z beležko pa spremeni vsebino. Aja nov file lahko naredite tudi kot new/teskstovna datoteka in naredite navaden tekstovni file .txt. Sam pol morate ko dodate kodo notri zbrisat".txt" Eni majo nastavljen da to končnico windowsi skrijejo in je treba odskriti jo.