Samsung Galaxy S II

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ani pa ste slabo informirani. Advance Task Killerje najhujša nadloga možna. POD NOBEN POGOJEM ne smeš avtomatskega kilanja aktivirati. Vse živo čudne stvari so seže dogajale z tem programom. Namenjen je bil starejšim verzijam androida z slabšim task amnagerjem. 2.2 dalje ta program dela samo zgago.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
JEEJ Torus hvala za tole. Sem dal gor in je vse ostalo tako kot je samo m@ šara je šla dol :D
zmaga.gif

Prej:

Potem:

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Resno? Ga bo dal dol. To so mi svetovali nekateri uporabniki, ki so že nekaj časa na Androidu. So pa res še vsi na starejših verzijah.

Hvala!

LP
Torus

SG2

Zelenc'
20. maj 2011
15
0
1
A mogoče kdo ve kje najdit shranjen file z končnico .vcf ???? sicer mi je napisal da se shranjuje na SD kartico ( vendar jo nimam ).....

Hvala !!

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
1. Prenesi XWKE7, Generic XEU, http://www.multiupload.com/IBRBHDUDXI
2. Odzipaj,
3. Prenesi ODIN v1.85 http://www.multiupload.com/1RTGSE061G
4. Odzipaj, in pusti obe datoteki v isti mapi
5. Ugasni Kies na računalniku, pazi, da ga tudi med procesi ni. (baje, da se z ODIN-om tepeta)
6. Ugasni telefon
7. Telefon prižgi v download načinu - drži tipko za potiho+home gumb+pritisni tipko za vklopit telefon
8.Na zaslonu se vam pokaže opozorilo - pritisnite tipko za bolj na glas
9.Na računalniku zaženite ODIN
10.Kliknite na PDA gum ter izberite .tar file, ki ste ga najprej prenesli
11.Nastavitve ODIN-a zgledajo takole:

12.Priklopite USB kabel
13.Počakajte, da se pravokotnik ID:COM v ODIN-u obarva rumeno
14.Pritisnite Start
15. Počakajte da se telefon znova zažene in ne izklapljajte kabla, dokler zopet ne pridete na namizje telefona

P.S. Na lastno odgovornost
grin1.gif
Že 1. mi dela probleme.Ko hočem downloadati se mi vedno ustavi pri 205 mb, kaže pa da bi jih moglo biti 311.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Za vse ki jim Integral serje - s planet.mobitel.si/sporočanje si potegnite zadnjo verzijo aplikacije (povozi obstoječo), ki se ne zaganaja samodejno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Škoda, ker nima LED notification tale telefon. Bi prav prišlo.

Mogoče kdo ve kako zaklenem telefon, da zahteva kodo vsakič, ko ga se ga prižge? Moti me tale pattern, ker se mi ne da vsakič, ko odklenem tipkovnico, še odklepati telefona.

Torej klasičen phone lock, če npr. kdo najde telefon, da svojo sim notri, da ne more v sistem. Imam precej službenih podatko gor.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Iz marketa si potegni NO LED in boš imel to kar želiš...meni je na 1-ki super delalo..

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Iz marketa si potegni NO LED in boš imel to kar želiš...meni je na 1-ki super delalo..

No, super mi dela na 2-ki tudi..pravkar preizkušeno
tongue-1.gif

SG2

Zelenc'
20. maj 2011
15
0
1
A je kdo že ugotovil ko snemaš z resolucijo 1920x1080( full HD ) se slika vsake tok časa zamegli ??? pri resoluciji 1280x720 ( HD ) pa dela normalno, nikoli se ne zamegli slika..... A ma kdo kak nasvet zakaj se to dogaja ???

Aja a je kdo ugotovil kako se izklopi sound kamere ???