Samsung Galaxy S II

SG2

Zelenc'
20. maj 2011
15
0
1
A kdo ve kako se da izklopt ozadje ko prtisnes power tipko da te da takoj na desktop, ne pa da mores se omikat ozadje da prides na desktop....
confused-1.gif

ynos

Javi mi kako si nastimu MMS-e

thx...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Kak je kaj zvok na slušalke, mogoče v primerjavi z iPodi, iPhonom, ker tam na njih je res odličen zvok???

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Kak je kaj zvok na slušalke, mogoče v primerjavi z iPodi, iPhonom, ker tam na njih je res odličen zvok???

Priložene slušalke niso vredne pol kurca, glede zvoka. Imel jih bom za prostoročno telefoniranje v avtu.

Ko pa sem svoje slušalke priklopil, pa je bil dober zvok.

Sicer pa mam itak dober mp3 player, ki ga uporabljam za muzko.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Trenutno mam iPod Touch in je kvaliteta izredno dobra, sem probal tudi nazadnje na samsung wave pa je blo pretiho in preveč "visoko", slabo vglavnem, razmišljam o nabavi sgs2, ampak potem ne bi še ene 3,5 inčne naprave poleg vleko.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-597p8.php

Very good audio output
The Samsung I9100 Galaxy S II might have lost a mm around the waist, but it certainly hasn't lost its voice. The performance of the smartphone in our audio quality test is pretty good overall and it's really impressive in the active external amplifier part.
So when the Galaxy S I9100 has no resistance applied to its line-out it got excellent scores all over. There are really no weak points to its performance here and since its pretty loud too we are left with no other option but to give it an excellent mark.
Things aren't as impressive when you plug-in a pair of headphones. Stereo crosstalk, which increases rapidly, volume levels decrease and intermodulation distortion starts creeping in. The general result is still decent, but we've certainly seen better here.

Proces testiranja na splosno - http://www.gsmarena.com/latest_features-review-171p2.php

Sam se na te cifre ne spoznam.. bos moral malo prebrati =)

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Se pravi je vedno več problemov??? Kaj pa sam sistem, ma dosti laga itd.???

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
na slo-android je kar vroca debeta o aparatu in gretju, hmm..

o lagu se nikjer nic ne omenja.. torej ga ni =)

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Prebral naslove prvih treh strani od tem na Xda developers. En bogi thread o pregrevanju, pa še tam samo par posameznikov, tak da hardwere problemov, če ne dobiš kakega defektnega modela(se zgodi, nesi nazaj) NI. Aja na slo-android forumu mogoče deluje kokma ljudi probleme z pregrevanjem in slabo baterijo, ampak če si vzameš cajt ugotoviš, da je en sam uporabnik, ki spama svojo težavo, kar pomeni da ali nabija, ali pa še ni dojel, da mora nesti na servis.

Software problemi pa so samo kakšni malenkostni tipa "ko se baterija napolne je notification, ki se ga ne da izklopit in te lahko ponoči zbudi, naj bi blo kmalu z updatom popravleno".

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Tud moj Desire je vroc pri iGOju, duh.

Tisti papak na slo-android.si forumu bi moral nest telefon na servis, ker brezveze zganja histerijo in paniko.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Samo kot zanimivost, Galaxy 1 se tudi zelo segreje pri polnjenju in uporabi wlana nekaj časa, baterija postane zelo zelo vroča in piše v priročniku telefona da je tole normalno in da ni bojazni za karkoli. Verjetno ni zdravo za baterijo ampak naj bi bilo normalno da se zadeva zelo segreje. Nekateri romi, cm7 naprimer, imajo nekje "varovalko" pri ne vem koliko stopinjah (cca 60 stopinj naprimer )in telefon se sam ugasne.

Telefon na armaturi + iGo cca 1h-2h uporabe, ko sem prišel v firmo je bil telefon ugasnjen.