Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Škoda ja, drugače bi bil to moj telefon, ampak če primerjaš s lumio je opazna razlika in glede na to, da veliko uporabljam telefon na prostem, mi je to zelo važno. Nekomu drugemu pa mogoče niti ne...
Si že na lumiji? Pol te mogoče razumem.Si pa prej dolgo bil na wm6.5 ki pa je še največji šrot glede tega. Jasno, ker je zastarela tehnologija. Da samo zaradi tega, nebi vzel ativa je mimosun... Realno poglej, kolko si te dejansko vuni na soncu, ko se res slabše gor vidi. Pa mel sem sgs3, je slabše kot najboljše iz ponudbe, ni pa tak slabo... Jutri pa bom še na ativu pogledalo kako in kaj, v primerjavi z iphone 5.
Dremež je fiksen ima 2 možnosti:
- če tapnaš na snooze je 9 minuten
- če pa pritisneš back gumb je pa 2 minuten
Jaz imam sicer rajši po par budilk v razmaku par minut, ker ob prvem, drugem alarmu sploh ne vem kaj pritiskam po telefonu - karkoli samo, da utihne in je tako bolj sigurno imet ločen alarm, če slučajno prvega izključiš in ne izbereš dremeža.
Tu je verjetno bolj malo uporabnikov Ativ S.
Pobrskal sem po netu in vidim, da ima Ativ S ze od nekdaj tezave s kamero (ze od lani), tako da je vprasanje, ce je to povezano z GDR2 updejtom. Verjetno z resetom po njem.
Nekateri namrec pisejo, da jim ne dela od prvega dne, nekomu je zacela delati, ko je menjal sim kartico, ko je spet menjal je nehala in od takrat ne dela vec.
Drugi so ga menjali:
Citat:
I called Samsung support. They suggested a factory reset which didn't fix the problem so they told me to send the phone back.
I have now exchanged my 'broken' Ativ S for a new one and the camera is working on the new one.
Poskusi reset, mogoce vzames ven SD kartico.
Ce ne, bo servis pravi naslov. Problemi s kamero na tem telefonu bi jim morali biti znani, ker se pojavljajo ze od releasa telefona.
Daj SD in SIM kartici ven nato pa:
1. Turn the phone off.
2. Power-on the device, and then …
3. Press the Volume-Down key just after powering it on, then you’ll see the “!” exclamation on the screen. (This might need to be retried very often as the sequence is at times difficult to get correctly.)
4. Press the Volume up > Volume down > Power > Volume down key sequentially (one at a time.) This should be done within 30 seconds.
5. The device will then show the two gear wheels in the centre screen confirming the reset is in process.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.