Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ko si v Android marketu stisni levo tipko - Meni. Nato Moji programi. Če je kaj potrebno posodobitve, ti napiše na vrhu strani - vsaj pri Xcoverju je tako.
Spremenili so tipkovnico, tako da je dodana še ena vrstica in imaš tako na razpolago še številke. Pa tiste točke za odklep telefona so pomanjšali, da manj s prstom kriliš po ekranu.
Odklep ekrana je sedaj res bolj odziven, nova tipkovnica pa mi sploh ni všeč, ker so vse tipke sedaj manjše. Ima kdo kakšen predlog kako it na prejšnjo varianto tipkovnice? Se mi pa zdi, da je cel telefon po tem zadnjem update-u dosti bolj odziven.
namen uporabe je točno tak kot pri ostalih mobilcih pa še več (ker je večji je posledično bolj uporaben še za marsikaj drugega) in ko se navadiš nanj (po parih dneh) so ti ostali groteskno mali in ne pa da je tvoj čisto prevelik...ker ni....
jaz se sedaj drugim mobitelom samo še nasmehnem, so mi kot kakšni tamagočiji izpred nekaj let
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.