Samskost je zakon

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
heh..vprašanje je, če je že kdaj videl pičič od blizu, seveda, če odštejemo krave
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.

Lahko jemlješ moj post iz konteksta ampak mislim, da si se najdo v njem. Pa djkaj naprej in uživaj
smirk-1.gif
Vidim, da sem te lepo pogruntal. Boli ane?
smirk-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
hvala za odgovor ... tud sama v zadnjem letu spremljam eno tako zgodbo in te vse skupaj prav šokira, zato vprašam ... upam, da se dobro držiš.
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
zakaj šokira, mene bolj šokira fenomen poroke, vsi srečni, vsi nažrti denar nikol problem, potem pa gremo narazen , nobene zurke, nobenga vračanja daril, denar pa glavni problem.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
šokiral me je za to, ker ni blo nobenega tehtnega razloga za to ločite. tip se je spremenil iz danes na jutri, ženska pa ne zna normalno živet naprej ... človek vedno pričakuje, da so v ozadju ločitev vedno neki težki razlogi.
sama sicer čist podpiram ločitve, ampak se mi zdi pa prav tud to ,da se s poroko ne hiti, kot to rado počne ogromno žensk in začnejo izsiljevat s tem, samo da si tipa privežejo nase.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.

Lahko jemlješ moj post iz konteksta ampak mislim, da si se najdo v njem. Pa djkaj naprej in uživaj
smirk-1.gif
Vidim, da sem te lepo pogruntal. Boli ane?
smirk-1.gif
ne

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
@elo: ne se spraševat (če se), ker s tem sam sebe jeb.. Če imata otroke, naj bo vse skupaj čimbolj prijateljsko pa četudi boš moral večkrat čez svoj ego. Jaz vem, da če se bom še kdaj ločeval, da bi dal vse, da bi lahko še enkrat to naredil tako dobro, kot sem prvič.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik elo pravi:
človek je družabno bitje...
samsko življenje ubija.
jaz se sedaj ločujem. že res, da se veselim kakega meseca brez najedanja o tem in onem, me pa vseeno malce zaskrbi kako in kaj bo v prihodnje... res upam, da nekoč še najdem osebo, s katero bi se lahko srečen postaral...

kasius, če si starejši kot 25let in takole razmišljaš si, se ti v naprej opravičujem, bizgec!

Ne vem, kdo je večji bizgec, jaz, ki sem srečno samski, ali ti, ki boš kmalu nesrečno samski, ker se te je ženska naveličala.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Najbolje se je ne obremenjevat s samskostjo.
Pač si v vezi ali pa nisi. Človek se rodi in umre sam
smirk-1.gif
), enim je to dano za daljša obdobja, enim krajša...

Je pa dejstvo, da se je lažje zaljubit pri npr.20-25, kasneje imaš že višja merila in zahteve, težje srečuješ nov folk ker so vsi v vezah al pa so enostavno težki v tri krasne, lahko je s tabo kej narobe, lahko je z njimi...Tistim, ki pa glumijo se pa itak na 10 m vidi in ni jih tako malo. Samo ponavadi so že tako pasivno vdani v usodo, da nimajo jajc niti veze prekint. Taki se men smiljo veliko bolj, kot samski...

Se pa strinjam, kul je bit sam, samo bolje je v dvoje.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
in ti, si srečno v zvezi al nimaš jajc prekinit al si kot kasius ali pa je tvoj lubi res zakon, čeprav veš da bi lahko našla boljšega?
confused-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
in ti, si srečno v zvezi al nimaš jajc prekinit al si kot kasius ali pa je tvoj lubi res zakon, čeprav veš da bi lahko našla boljšega?
confused-1.gif

Nič od tega; srečno samska (zaenkrat), moj lubi je bil vedno zakon (ko sem bila v vezi), nikdar se nisem obremenjevala s tem, da bi lahko našla boljšega, če sem bila v vezi, jajca za prekinit sem imela 2x (od 3 daljših vez to niti ni slaba statistika).
cheer.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi: biti kvalitetno samski je kar dobrina, ki gre marsikomu v nos

Točno tko! Ful je fajn in zakon, žuraš in potuješ in delaš kar češ, ni se ti treba prilagajat, sploh pa ni ti treba prenašat moških tečnob, vse to velja dokler ti en tečko vse prej napisano ne obrne 100% na glavo in pol misliš da si car vsaj dokler te drži zajubljenost pol pa itq spet postane tečen k zajc.
uf-1.gif

majč

Kaj zdaj?

Ti tud ponujanje preko foruma ni uspelo?