Vidim, da sem te lepo pogruntal. Boli ane?Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.Citat:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Lahko jemlješ moj post iz konteksta ampak mislim, da si se najdo v njem. Pa djkaj naprej in uživaj
Citat:
Uporabnik elo pravi:
dobre 3 leta poročena, vsega skupaj 12let.
povod je dala ona.
razlog je iz dneva v dan drug, tako da ne vem zagotovo...
neCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Vidim, da sem te lepo pogruntal. Boli ane?Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.Citat:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Lahko jemlješ moj post iz konteksta ampak mislim, da si se najdo v njem. Pa djkaj naprej in uživaj
Citat:
Uporabnik elo pravi:
človek je družabno bitje...
samsko življenje ubija.
jaz se sedaj ločujem. že res, da se veselim kakega meseca brez najedanja o tem in onem, me pa vseeno malce zaskrbi kako in kaj bo v prihodnje... res upam, da nekoč še najdem osebo, s katero bi se lahko srečen postaral...
kasius, če si starejši kot 25let in takole razmišljaš si, se ti v naprej opravičujem, bizgec!
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
in ti, si srečno v zvezi al nimaš jajc prekinit al si kot kasius ali pa je tvoj lubi res zakon, čeprav veš da bi lahko našla boljšega?
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi: biti kvalitetno samski je kar dobrina, ki gre marsikomu v nos
Točno tko! Ful je fajn in zakon, žuraš in potuješ in delaš kar češ, ni se ti treba prilagajat, sploh pa ni ti treba prenašat moških tečnob, vse to velja dokler ti en tečko vse prej napisano ne obrne 100% na glavo in pol misliš da si car vsaj dokler te drži zajubljenost pol pa itq spet postane tečen k zajc.
majč