Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ugotavljam, da ni nobenega razloga, da bi se jaz navezal resneje na kakšno ženskd tega ne bi imel nobene koristi, samo zoprne obveznosti:
-moral bi ji biti zvest (kar ni v moji naravi)
-kupovati bi ji moral razne pizdarije
-praznovati pocukrane "obletnice"
-prej ali slej bi me poskušala nadzirati, kam hodim...
Kot samski pa:
-počnem kar hočem
-družim se s komer hočem
-nihče me ne nadzoruje
-nihče mi ne soli pameti
-nihče se mi ne ufurava v življenje
-pa tudi za poseksat se kaj najde (najraje kakšna vezana "prijateljica")-to je pa tudi edino kar rabim od žensk
Ženske so večinoma zmešane in same ne vedo, kaj hočejo v lajfu.Brezveze se trudit od njih, ker nič ne profitiraš.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Verjetno si nezrel moški srednjih let, mama te je premalo dojila, bi rekel pokojni Dr.Rugelj. Zrel moški obvlada partnerico in drži pokonci celo familijo. To je pogoj da nadaljuje rod.
Ti si pa črna ovca, nesposoben biti v zvezi z žensko.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ne more pa se to primerjat s tem da če imaš partnerja; mu zaupaš, veš da obstaja nekdo na katerega se lahko 100% zaneseš, ki te ima neskončno rad, ki ti bo stal ob strani, te spodbujal, te crkljal, s tabo delal vse kar si boš zamislila, skupaj bosta v dobrem in slabem in oba bosta močnejša, ker se imata.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ne more pa se to primerjat s tem da če imaš partnerja; mu zaupaš, veš da obstaja nekdo na katerega se lahko 100% zaneseš, ki te ima neskončno rad, ki ti bo stal ob strani, te spodbujal, te crkljal, s tabo delal vse kar si boš zamislila, skupaj bosta v dobrem in slabem in oba bosta močnejša, ker se imata.
Poznam zelo malo takih parov.
Večinoma gledam razne kregarije, razmerja toplo-hladno, kjer vsak pri sebi sam sebe prepričuje, kako ji/mu je kul imeti partnerja; marsikdo pa je taka pijavka, da brez partnerja sploh ne zna živeti.
Večina razmerij je gluma in to ni samo moja ugotovitev.Upaš reči, da ni res?
Ali pa se iz nekega posebnega razloga nanj lima samo poflCitat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Poznam zelo malo takih parov.
Večinoma gledam razne kregarije, razmerja toplo-hladno, kjer vsak pri sebi sam sebe prepričuje, kako ji/mu je kul imeti partnerja; marsikdo pa je taka pijavka, da brez partnerja sploh ne zna živeti.
Večina razmerij je gluma in to ni samo moja ugotovitev.Upaš reči, da ni res?
Saj je lepo napisano od ynosa, boljše sam kot v slabi vezi, ampak slabše kot v dobri. Očitno si izbiral med samim poflom.