Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Iščeš ženske na napačnem mestu. Samski lajf je beda na kubik.
Pravi nekdo, ki je bil najbližje ženskemu spolu, ko je cukal kravo za vimenaCitat:
Uporabnik masterr pravi:
Iščeš ženske na napačnem mestu. Samski lajf je beda na kubik.
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ugotavljam, da ni nobenega razloga, da bi se jaz navezal resneje na kakšno ženskd tega ne bi imel nobene koristi, samo zoprne obveznosti:
-moral bi ji biti zvest (kar ni v moji naravi)
-kupovati bi ji moral razne pizdarije
-praznovati pocukrane "obletnice"
-prej ali slej bi me poskušala nadzirati, kam hodim...
Kot samski pa:
-počnem kar hočem
-družim se s komer hočem
-nihče me ne nadzoruje
-nihče mi ne soli pameti
-nihče se mi ne ufurava v življenje
-pa tudi za poseksat se kaj najde (najraje kakšna vezana "prijateljica")-to je pa tudi edino kar rabim od žensk
Ženske so večinoma zmešane in same ne vedo, kaj hočejo v lajfu.Brezveze se trudit od njih, ker nič ne profitiraš.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tak folk, ki se vate vtika, pošlji nekam. Nikomur nisi dolžen polagati računov, zakaj si se odločil za tak ali drugačen življenjski stil. Sploh mi grejo pa na živce tisti, ki propagirajo svojega, kot bi bil edini pravilen.Skratka, živi tako, da si ti zadovoljen in da bližnjemu ne delaš škode, pa je to to.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sam si kriv, če vztrajaš s krulavo babo. Ali menjaj, ali pa dalje zganjaj faušijo samskim
Sicer pa, zakaj si tako sploh izbral, če ti ne paše?
Citat:
Uporabnik elo pravi:
človek je družabno bitje...
samsko življenje ubija.
jaz se sedaj ločujem. že res, da se veselim kakega meseca brez najedanja o tem in onem, me pa vseeno malce zaskrbi kako in kaj bo v prihodnje... res upam, da nekoč še najdem osebo, s katero bi se lahko srečen postaral...
kasius, če si starejši kot 25let in takole razmišljaš si, se ti v naprej opravičujem, bizgec!
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Samski lajf je beda na kubik.