Samskost je zakon

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nimate pojma. Najbolje je imeti punco in zraven še kako ljubico. Pri ljubicah pa je potrebno paziti, da imajo vsaj enega otroka in so poročene, ker take potem ne delajo pizderij

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ti si en prasc
smile-1.gif

Kasiusa štekam. Men gre isto baba po eni uri že na živce. Pa sam da mi začne kam naj jo peljem in počakam MA MARŠ maš avto maš izpit, vsed se not pa se pel. Jebemumast, a nis emancipirana? Peezda no, kdo te bo poslušal dej utihn alpa zgin.

Jebat ga, takle mamo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Masterr, tokrat se strinjam s tabo. In na katerem mestu si ti našel pravo? De grem še jst tja, no......
priden.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Iščeš ženske na napačnem mestu. Samski lajf je beda na kubik.
Pravi nekdo, ki je bil najbližje ženskemu spolu, ko je cukal kravo za vimena
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ugotavljam, da ni nobenega razloga, da bi se jaz navezal resneje na kakšno žensko_Od tega ne bi imel nobene koristi, samo zoprne obveznosti:

-moral bi ji biti zvest (kar ni v moji naravi)
-kupovati bi ji moral razne pizdarije
-praznovati pocukrane "obletnice"
-prej ali slej bi me poskušala nadzirati, kam hodim...

Kot samski pa:

-počnem kar hočem
-družim se s komer hočem
-nihče me ne nadzoruje
-nihče mi ne soli pameti
-nihče se mi ne ufurava v življenje
-pa tudi za poseksat se kaj najde (najraje kakšna vezana "prijateljica")-to je pa tudi edino kar rabim od žensk

Ženske so večinoma zmešane in same ne vedo, kaj hočejo v lajfu.Brezveze se trudit od njih, ker nič ne profitiraš.

Hja... nekoč sem tudi jaz bil mnenja, da nisem sposoben v življenju imeti le ene ženske, pa, da zveze niso zame. Sexa ni nikoli primanjkovalo, denar je bil, plac prav tako... A se je našla ena, k me je zahaklala in po pravici povedano ni slabo. No, od takrat sem izgubil nekaj las (baba hudičeva
evil.gif
), pleše sicer še ni. Ammm, včasih me tok razpizd,i da uff NE MOREM opisat. Seveda, me tudi kdaj pa kdaj prime, da bi mimo njene vednosti še kakšno "potipal" (jebatga, to nam je v genih) a vedno premaga razum.Če potegnem črto je veliko več dobrih, kot slabih stvari - če imaš ob sebi pravo partnerko. Ja, je treba odrast. Eni prej eni kasneje, eni nikoli. Vsakemu svoje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tak folk, ki se vate vtika, pošlji nekam. Nikomur nisi dolžen polagati računov, zakaj si se odločil za tak ali drugačen življenjski stil. Sploh mi grejo pa na živce tisti, ki propagirajo svojega, kot bi bil edini pravilen.
10.gif
Skratka, živi tako, da si ti zadovoljen in da bližnjemu ne delaš škode, pa je to to.

Saj on tud propagira svojega.
smile-1.gif

A si ti tud samski?
grin1.gif

Komur paše bit samski naj bo samski. Če pa je že odprl temo, bomo verjetno tudi drugi pisali svoja mnenja. Sicer pa če gledam po sebi včasih in po kolegih je tako..., ko nehaš kako vezo za katero ti ni vseeno in si jezen na žensko, govoriš okol "jebež veze, bolje je bit samski...", tako se prepričuješ....., potem pa vidiš enega, ki se je sveže zaljubil in na veliko 15ur dnevno propagira ljubezen in veze, ker je ves v cvetju. Ko ga ta ista ženska pusti, pride spet par mesecev obdobje "kok je kul bit samski" itd..itd...

V dobri vezi je kul. V slabi vezi je crap. Probaš, če gre gre, če ne gre adijo. Noben te ne sili. Če pa niti ne probaš in ti je bolje bit samski, kot pa probat z nekom, ki je kul...pol je pa res že mal čudno.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Ne govorim o tej temi tu gor, ampak o tem, da te folk, kolegi, familija itd., buzerirajo z načinom življenja, ki se zdi njim optimalen. Če ne drugače, pa zato, ker še frocev nimaš. Ali pa živiš v napačnem stanovanju. Ali pa voziš napačen avto....

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Se strinjam, za večino ljudi se življenje itak konča ko enkrat ugodijo osnovnim družbenim pričakovanjem, potem se počutjo poklicane težit ostalim z drugačnimi nazori.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
človek je družabno bitje...
samsko življenje ubija.
jaz se sedaj ločujem. že res, da se veselim kakega meseca brez najedanja o tem in onem, me pa vseeno malce zaskrbi kako in kaj bo v prihodnje... res upam, da nekoč še najdem osebo, s katero bi se lahko srečen postaral...

kasius, če si starejši kot 25let in takole razmišljaš si, se ti v naprej opravičujem, bizgec!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sam si kriv, če vztrajaš s krulavo babo. Ali menjaj, ali pa dalje zganjaj faušijo samskim
evil.gif

Sicer pa, zakaj si tako sploh izbral, če ti ne paše?
confused-1.gif

zakaj izbral, človek se pač navadi..kar pa ni nujno najboljše.. meni paše tako kot je. Ampak razumem samce, vsaj tiste ki se določijo in jim paše, ne pa tisti ki so samski,ker jih je baba pustla in se tolažijo. to je velika razlika.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Vedno, ko se lepo navadiš samskega življenja, ko imaš vse pošlihtano, vendo se točno takrat najde ena ki ti obrne vse na glavo... včasih si tudi jaz mislim, kak je blo fajn ko sem bil sam. Dobenega prilagajnja, dobenih "tujih" problemov... ampak potem, ko pride dan, ko sem na kakšni službeni poti, bi bil srečen če bi bila z mano.

Edit: sodelavec, samski je enkrat rekel. "Če česa ne doživiš v dvoje ni vredno nič."

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
haha, kera izjava, kosem na sluzbeni poti si sam pa bi bilo fajn, ko pa prideš domov pa komaj čakaš da spizdiš...hinavci, vsi po vrsti:)

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ma norobe sem povedal. Valda mi paše bit malo sam, pa da si oddahnem, samo ko te ni dlje časa pa potem vidiš, da more bit tudi malo tega "slabega".

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik elo pravi:
človek je družabno bitje...
samsko življenje ubija.
jaz se sedaj ločujem. že res, da se veselim kakega meseca brez najedanja o tem in onem, me pa vseeno malce zaskrbi kako in kaj bo v prihodnje... res upam, da nekoč še najdem osebo, s katero bi se lahko srečen postaral...

kasius, če si starejši kot 25let in takole razmišljaš si, se ti v naprej opravičujem, bizgec!

koliko let pa sta bila poročena in kdo je dal povod, če ni skrivnost?

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
10 let z babo, brez mulcov pa v sobi pri starših živita, kjer dec večino časa drka kujac pred računalnikom. Ma ste bureki
Al nam ni treba praviti svoje življenjske zgodbe no. Zadrži kakšno skrivnost še zase.

Lahko jemlješ moj post iz konteksta ampak mislim, da si se najdo v njem. Pa djkaj naprej in uživaj
smirk-1.gif