Samski atraktivni, vezani zanemarjeni

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ja, sej maš verjetn prav. Nism glih vešča o teh dodatkih. Jst grem pač športat, da se premigam, da se boljš počutm, pa da pokurim kako kalorijo. Če bi hotla delat na geštelu - bi pa rabla te dodatke, al kako? Kaj pa se zgodi ,ko jih nehaš jest?

nič ne rabiš...lahko pa daš gor sliko, da vidimo geštel, hehe

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Štibr, ti kot strokovnjak, mi prosim povej kje naj človek sicer dobi beljakovijne ( za rast bicepsov, ki odlično zgledajo na slikah iz topa), če mu ne paše jest meso, skute, tune in jajca cele dneve?? Nasploh je včasih zlo težko vnest dost kalorij v telo in so proteini zlo dobra rešitev, ker men osebno pa najbrž še komu se ne da pečt piščanca 2x dnevno
grin1.gif
škapa bon

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
jah, če je človek izbirčen in ne je skoraj ničesar, je seveda problem. maš k sreči še sirotko (ni skuta), jogurte mleko, plus beljakovine iz recimo fižola inu koruze pa podobno, pač kombiniraš med rastlinjem, maš na netu polno tega...zdej, če nekdo ne je praktično ničesar in se gre recimo frutarijanca, je pa seveda treba poseči po praških, samo s tem zanika svoje osnovno 'frutacake' poslanstvo...zakaj bi nek rekreativec poteboval toliko kalorij, da jih ni mogoče dobiti s hrano, recimo ne vem 4000 kalorij, mi je pa uganka...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
ja, ynos, ful
hysterical-1.gif

ja štibr, sej pravim da je ful lažje spit tist šejk kokr cele dneve prebirat kolk beljakovin majo stročnice pa kombinirat ne vem kakšno hrano , da zadostimo dnevnim potrebam. sama načeloma jem čist normalno zdravo hrano, sam po fitnesu pa pač poleg hrane spijem še proteine, da se mišice ne spravijo h kanibalizmu. samo iz tega vidika, ne da bi mi zrasle ne vem kakšne mišice ... za kej takega je itak potrebno kaj več kot par meric proteinov na teden. :=)

Nazadnje urejeno: