Samski atraktivni, vezani zanemarjeni

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

Meni je znanec rekel: če se žena redi, potem jo fookaš samo ti, če pa se ne redi, jo fookajo tudi drugi.
Hahaha dobra!!:))
Ja kaj pa če maš tako,da je zmešana na fitnes? Moškača namesto ženske! Zvečer niti normalne večerje ne dobiš, ampak proteine:))
Ene so pa preveč obsedene z postavo, da nč druzga v življenju ne vidjo.
Je pa rs, ko si v zvezi, se nekako zapustiš, kar definitivno ni dobro.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
btw sirotkini proteini niso kul za vecerjo
smile-1.gif
oz. zadn obrok pred spanjem

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
romantične večerje, pa obilni zajtrki v postelji.... seveda veza pušča posledice
smirk-1.gif

pa glih ko imaš pilates moraš nekaj za stanovanje kupit al bi šel pa rajš v kino...
grin1.gif

dejstvo pa je, da imaš samski več časa zase in posledično za urejanje/negovanje.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahah, sam a veš da sm js tud neki tazga - mi je ex celo užaljeno enkrat rekel; ko sva se še spoznavala (bla sva kolega) si bla tak cukr v kavbojkah pa tisti beli majčki pa brez mejkapa, zakaj se morš zdej tok rihtat? Sm se sam smejala...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Nekaj je, da si nekdo oblikuje dobro postavo, drugo je pa, da se našemi, kot počneš ti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kake čudne babe

k sem bil sam, sem dobr jedu, pil, posedal an terasi z vinčkom v roki in se zajebaval na en način
odkar nisem sam, dobro jem, pijem mal manj, posedam tudi ne, ampak seksam.

tko da sve u svemu mam več rekreacije zdej, kot prej.

razumem, da je tip kriv, d aodpade kofetkanje s prjatlco..za 10%..da je pa tip kriv, d abrišeše prah..to pa ne. to je kriv prah, ali..mamica k ga je brisala do 30-tega.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ jest5; je v mejah normale še vedno; maskara in barven Labello zame še nista del pustne maske
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pfffff, ni več leto 2007 ampak 2010. Beri: Tjaska ni več tok naivna kot je bla na začetku tu na Alterju.
grin1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
KSZ

Mal je potrebno usklajevat pa gre. Pri meni je tako:
Moja je zgubila kake 5 kil in je sedaj res huda. No, sedaj ne tolk, ker za novo leto pričakujemo drugega kričača. Na splošno ni je veza dobr dela. Jaz sem dobil gor 10 kil. Je pa res, da sem manj športal in več delal. Poleg tega dobr kuha
smile-1.gif
.
Definitivno je sedaj manj časa, ker morva skrbet za otroka, a sem si zboril 2x na teden borilne. Kej več ne gre. Pa še turns furam na šihti. Kar je dobr, sem več doma. In slabo, ker morem kuhat.

Moja si bo po porodu našla čas za aerobiko kakga 2 mesca in to je to zanjo, da ostane fit.
Po pravici povedano sedaj sploh ni časa za telovadbo. Sej grem, a delo čaka.

Lepo je bit samski a lepše v dvoje, čeprov je več sitnosti v življenju.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
ksz
Vse skupaj je stvar prioritet in planiranja. Če nimaš otrok res ne moreš govorit o nekem pomanjkanju časa ... sej ni nič drugače, razen da pač kakšne stvari skupaj počneš. Poležavanje na kavču in gledanje filmov ni neka aktivnost zaradi katere bi lahko komu primanjkovalo časa za karkoli drugega.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
jaz sem se odloču, da na moji poroki torte ne bo, ne bo ona od mene dobila kakšnega povoda za žderanje. nema!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
smile-1.gif

Obstajajo počasni viri beljakovin, za kaj več vprašaj trenerja.
rolleyes-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
smile-1.gif

Obstajajo počasni viri beljakovin, za kaj več vprašaj trenerja.
rolleyes-1.gif

..ki jih najdeš v trgovinah s športno prehrano pod imenom CASEIN
smile-1.gif
..caa. 7ur se postopoma prebavljajo.