Samski atraktivni, vezani zanemarjeni

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ti kar
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
jaz se folku, ki ni profesionalen športnik in jemlje prehranske dodatke, samo smejem...
hysterical-1.gif

Se pravi se vsaki šprtni tekmi ki jo gledaš v živo in po tv vedno smeješ
cool-1.gif
...lej, dejstvo je da sploh profesionalni športniki jejo te prehranske dodatke, drugače se niti regenerirati ne morejo dovolj hitro.
Pri večini ljudi okoli mene vidim da je "resna veza" predvsem izgovor da se ne morejo rekreirati, ma noben mi ne bo rekel da se ne da najti magari 2x na teden po urco časa za rekreacijo, samo lažje je it na kosilo in pir,dva,tri štiri kot pa kej zase narest. Tisti ki mu je rekreacija del življenja in to dela zase in svoje zdravje bo še naprej aktiven, tisti ki je pa delal za druge "za ženske ipd." pa hitro obupa. Jih pa tudi kar nekaj poznam ki se skupno ukvarjajo s kakšnim športom, imaš od tenisa do teka, kar hočeš.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
jaz se folku, ki ni profesionalen športnik in jemlje prehranske dodatke, samo smejem...
hysterical-1.gif

Se pravi se vsaki šprtni tekmi ki jo gledaš v živo in po tv vedno smeješ
cool-1.gif
...lej, dejstvo je da sploh profesionalni športniki jejo te prehranske dodatke, drugače se niti regenerirati ne morejo dovolj hitro.
Pri večini ljudi okoli mene vidim da je "resna veza" predvsem izgovor da se ne morejo rekreirati, ma noben mi ne bo rekel da se ne da najti magari 2x na teden po urco časa za rekreacijo, samo lažje je it na kosilo in pir,dva,tri štiri kot pa kej zase narest. Tisti ki mu je rekreacija del življenja in to dela zase in svoje zdravje bo še naprej aktiven, tisti ki je pa delal za druge "za ženske ipd." pa hitro obupa. Jih pa tudi kar nekaj poznam ki se skupno ukvarjajo s kakšnim športom, imaš od tenisa do teka, kar hočeš.

feler (kako ustrezen nick), še enkrat dobro preberi moj post, jaz se smejem amaterjem, ki se filajo z raznimi dodatki, profesionalcem pač ne, oni točno vedo, zakaj jih jemljejo in od tega tudi nekaj imajo...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

feler (kako ustrezen nick), še enkrat dobro preberi moj post, jaz se smejem amaterjem, ki se filajo z raznimi dodatki, profesionalcem pač ne, oni točno vedo, zakaj jih jemljejo in od tega tudi nekaj imajo...

Res sem feler naredu, prezgodi bral, še malo megleno videl
bonk.gif
...v mejah normale ni nič narobe te dodatke jesti, tudi če se rekreativno ukvarjaš, no če se 1x tedensko je res brezveze. Se mora pa folk zavedati da je to dodatek in ne osnova za rast mišič in oblikovanje postave ipd., kar nekateri mislijo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ej štibr, sej ti tud proteine ješ kokr jst vem?! Enkrat sva jih šla celo skupaj gledat
grin1.gif

seveda se motiš...gledat ne pomen isto kot uporabljat, a zdej boš rekla, da k sem te gledu sem te tud pojedu?
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Nisem, ampak tud prehranskih dodatkov ne jemljem...zdej mi pa še razlož, kakšen fail naj bi bil tukaj razen tvojega?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ne, profesioalni športnik res nisem, sem rekreativec in kot tak ne potrebujem prehranskih dodatkov. Je jogurt namesto proteinskega napitka povsem dovolj. Drugo je seveda, če človek živi od športa, v ostri konkurenci pride prav vsak kreatinček...kdor pa se fila z raznoraznimi zadevami zato, da ima pol na likci iz topa 1 centi večjo obseg bicepsa, je pa po mojem mnenju...no raje ne napišem, kaj je...
grin1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Uf, prvič se strinjam s Stiebrom. Tudi jaz športam, pa ne pijem nikakršnih prehrambenih dodatkov. Sicer mi niti ni, da bi imela neke ultra hude mišice, ampak vseen. Ne zaupam kaj preveč tem praškom..
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Beljakovinski "praški" niso nič hudega. Se jih da verjetno že v Mercatorju kupiti... Strah pred temi praški je za moje pojme enak strahu pred hrano iz mikrovalovke. To ali pa nekdo rabi te praške ali ne..je pa ja, čisto individualna odločitev.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ja, sej maš verjetn prav. Nism glih vešča o teh dodatkih. Jst grem pač športat, da se premigam, da se boljš počutm, pa da pokurim kako kalorijo. Če bi hotla delat na geštelu - bi pa rabla te dodatke, al kako? Kaj pa se zgodi ,ko jih nehaš jest?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Na "geštelu" lahko delaš tudi brez dodatkov, še vedno je najpomembnejša pravilna prehrana, to je osnovna stvar, in če ti ni poštimano ga ni dodatka na svetu da ti pomaga (vsaj legalnega). Če bi se pa bolj resno začela ukvarjati npr. s tekom (3-4x na teden po več kot npr. 10km), potem bi bilo pa fino kakšen dodatek jesti, če ne drugega zaradi regeneracije, potem tudi zato da nebi čisto "shirala", v kolikor nebi mogla vnesti dovolj kalorij v telo. Ko jih nehaš jesti se ne zgodi nič. Smo jih pa že vsi jedli, tudi ti, vprašaj mamico kaj si jedla ko si bila dojenček (okoli enega leta in naprej), mleko v prahu, kar pomeni beljakovine v prahu, s tem da je v njem še kar nekaj maščobe in ostalih zadev da dete raste in pridobiva na teži
smile-1.gif