Samo za ženske

Kakšni moški so vam všeč ?

• Skupaj glasov
    73

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Nč ne verjamem dokler ne pokažeš primerka svojega izdelka:)))

na PM mi napiši kakšen izdelek imaš v mislih, da ne bodo ljudje zavijali z očmi zaradi mene
tongue-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Lepo in ravno prav mišičasto telo je najbolj seksi, no pa tudi vse kar je v mejah normale, razen kakšnega s povešenim in zavaljenim vampom pa nebi imela.

To je isto, kot da bi moški rekel, da take s povešenimi joški pa ne bi imel. V končni fazi se vsake povesijo.
grin1.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
S tem se pa ne bom strinjala... oz. nisi pravilno razumel kar sem povedala.

Verjetno nima vsak moški pri 30. zavaljenega in povešenega vampa, kot tudi nima vsaka ženska povešenih jošk
rolleyes-1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Jah, mislim da je to stvar navade:) Okus mislim.. Ko se boš zaljubila v tazga s trebuhom:) boš drugače rekla, hehe Bo že imel druge kvalitete, pa te trebuh tud slučajn ne bo motil.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Tisto je bil bolj hec.

Se strinjam felicita. Lepota je minljiva, karakter ostane. In ta karakter bo potem zraven tebe in vseh celo življenje. No, tko bi mogl bit, seveda se tudi ljudje lahko spremenijo oz. se.

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Če ni začetne privlačnosti in všečnosti, se ponavadi ljudje ne spuščamo v kaj več, ker nas nekdo že v samem začetku ne pritegne toliko.

Pa tist, ki reče, da mu lepota oz. bolje rečeno zunanjost ni pomembna, ta laže...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ah, potem sem jaz zate lažnjivec.

Meni je videz zadnja stvar. Nisem tak kot nekateri, da takoj planejo po nasprotnem spolu, ker je le vizualno vredu. Si vzamem čas in ko gospodično malce pobližje spoznam, se odločim kako in kaj.

Vizualnost je pomembna le pri one night stand.
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ne vem če bi se strinjov. Seveda pride do privlačnosti, ampak ko se zaljubiš so vmes druge dejavnosti, ki se jih ne zavedamo. Lahko boš celo življenje govoril, da ti nek tip žensk/moškega ni všeč in potem se zacopaš ravno v takega in se imaš full lepo. V določeni meri smo že vedno živali in pri tem um nima nobenega vpliva.

Kako pa recimo potem razlagaš, da sta bila dva prijatelja že dolgo časa in ni bilo nobene privlačnosti. Potem pa pride dan, ko se enostavno zaljubita in potem tudi živita skupej. Pa obstajajo taki primeri.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
sej če ma mal trebuščka še ni nujno grd no!!! Lahk je prav lep! Sej osebo vendarle bol vidimo v obraz in je važno kako se imamo v njeni družbi. Pol pa pride kemija itd...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
sej če ma mal trebuščka še ni nujno grd no!!! Lahk je prav lep! Sej osebo vendarle bol vidimo v obraz in je važno kako se imamo v njeni družbi. Pol pa pride kemija itd...

pol k mu končno vendarle slečeš hlače pa ugotoviš, da je najboljši kolega od dizzy "smoki" reeda?
confused-1.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Ne govorim o malo, govorim o veliko. Pač smo ljudje različnih okusov... vsakemu je nekaj zelo všeč in nekaj mu pač ni, res je, da se kdaj zaljubimo v osebo, ki ni ravno po naših "merilih".
Je pa videz oz. izgled osebe prvi ki ga pri osebi opazimo... in je pomemben.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Ok nej ti bo:) Tist od 150 kg odpade. Hočem pa povedat, da je lahk še tak atlet pa je lahko total nezanimiv en k bo pač mel mal buhe, bo pa lahk clo prav sexi. Recmo, poglej kok je simpa Emeršič k mal popleše:) Cool tipo men osebno hehe.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
jst sm pa dons na vlaku neki razmislala... in sm ugotovila da je to prou murphyjev zakon...

mam par sosolcev, res se dobr stekamo pa full so ti prpravleni pomagat pa tud tko so res v redu po karakterju, za ozent skratka...ampak videz....manjsi od mene, pol lazji od mene...sej ne recem cunje pa cupa ampak lohk si predstavljate no...pac preprosti fantje ane...
in v drugem nazoru pa ene par res tist wauuu lepih da dol pades...ampak tako klincevo nepripravljeni pomagat ko da mu bo krona z glave padla ce mi bo sel neki razlozit za pet minut...tako sebicni kar se tice faksa pa tega...
po drugi strani pa pol ce grem na kavo pa nevem kaj se vse...ja ne, ne grem ker si gnoj sorry...in zamera tuki...

zakaj ne morjo bit lepi tud prijazni oziroma zakaj narava nardi vecinoma take ljudi, al da so lepi pa sebicni al pa da so mal manj lepi pa full prijazni, res angelcki? vmes je par primerkov ki so oboje...ampak so redki kot diamanti in trenutno ne poznam nobenega takega...