Kolega dela na manjši pošti in danes med šihtom letim do njega, ker večinoma nima gužve pomalicama v prostoru "zadaj".
Tako se bašema s sendviči in čokoladnim mlekom ter debatirama o svetovnem, ko vleti model okol 35 let...
Vleti z kupom položnic...
Naredi mi uslugo pa vtipkaj 138e v kalkulator in grema skozi...
Gleda položnico za vodo... Tipkaj - 32.
Gleda elektriko... Pustima toto še malo...
Gleda mobitel... Jebiga, si bom kartico kupil...
Internet, televizija,... Tipkaj - 45
Vzdrževalni blok... tipkaj - 28
Gleda parkiranje kazn... boma drugič
otrok malica šola... daj -18
Kok še mam?
15e.
To mi pokasiraj, pa daj mi 14e ven... Kaj te čem, čez cesto ma špricer 50centov, se ga bom barem vgenil na petek,...
Pa pyzda... Tak ko gledam,.. Pa frend isto pravi, da folk nima za položnice, da plačujejo neke osnove, ala voda, štrom,
pol pa vedno manj... Pa mam iste probleme, davčni sn dužn več ko vredn... Katastrofa...
No v vsem mi je blo barem všeč da je s te mizerije barem povleko ven, da bo se barem napil od žalosti
Jeba.
Kak se ostali spopadate s položnicami?
Tako se bašema s sendviči in čokoladnim mlekom ter debatirama o svetovnem, ko vleti model okol 35 let...
Vleti z kupom položnic...
Naredi mi uslugo pa vtipkaj 138e v kalkulator in grema skozi...
Gleda položnico za vodo... Tipkaj - 32.
Gleda elektriko... Pustima toto še malo...
Gleda mobitel... Jebiga, si bom kartico kupil...
Internet, televizija,... Tipkaj - 45
Vzdrževalni blok... tipkaj - 28
Gleda parkiranje kazn... boma drugič
otrok malica šola... daj -18
Kok še mam?
15e.
To mi pokasiraj, pa daj mi 14e ven... Kaj te čem, čez cesto ma špricer 50centov, se ga bom barem vgenil na petek,...
Pa pyzda... Tak ko gledam,.. Pa frend isto pravi, da folk nima za položnice, da plačujejo neke osnove, ala voda, štrom,
pol pa vedno manj... Pa mam iste probleme, davčni sn dužn več ko vredn... Katastrofa...
No v vsem mi je blo barem všeč da je s te mizerije barem povleko ven, da bo se barem napil od žalosti
Jeba.
Kak se ostali spopadate s položnicami?