Če bo vse po sreči dobim v ponedeljek dva cornelius soda+ CO2 opremo.
Trenutno mi fermentira IPA, pa jo bom dal v sode, zanima me kaj se mi bolj splača, da jo naravno ali prisilno karboniziram. Zavedam se da bo pri naravni karbonizaciji nekaj vsedline, kako je pa z okusom? Ali mi lahko kak poznavlec pove slabosti in prednosti prisilne/naravne karbonizacie...
Sicer sem pa danes na pivofestu kupil eno kilo Polarisa (nemški aromatičen hmelj, ki diši za popoenit, pa alfo ima oktog 20
)
Ta bo šel direkt v dry hopping
Trenutno mi fermentira IPA, pa jo bom dal v sode, zanima me kaj se mi bolj splača, da jo naravno ali prisilno karboniziram. Zavedam se da bo pri naravni karbonizaciji nekaj vsedline, kako je pa z okusom? Ali mi lahko kak poznavlec pove slabosti in prednosti prisilne/naravne karbonizacie...
Sicer sem pa danes na pivofestu kupil eno kilo Polarisa (nemški aromatičen hmelj, ki diši za popoenit, pa alfo ima oktog 20
Ta bo šel direkt v dry hopping
Nazadnje urejeno: