sam ali v dvoje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kofe?????? Vse kar je pod meter petdeset se ne vab nikamor, razen mogoče kot nastopajoče v cikrusu v midget točki...tvoja fotka bi pa prav prišla za kak 'gif' ploeg mx-a baje da sta nekej na isti višini...
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja sam me ful vabjo stari, na kofe, mogoče me boš pa ti v cikrus povabu??? Pet pa plesat znam, sam mam pa tremo nastopat javno ampak zate na triglav bi stekla za zajtrk ti torto bi spekla vse na en dva triiiiii...
aplauz.gif

majč

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
manjše in drobne so
zmaga.gif

če je pa zraven še črnolaska z olivno poltjo pa še tolk bolj
zmaga.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Me že nisi impresioniru, klinc. Cifra na plačilni listi me pa za vsakega k se okol mene mota, zanima, kaj bom jaz zj vas podpirala sej nisem socialna ustanova.

majč

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ej, bo treba tisto M . še kdaj pogledat..je potožla, da je osamljena
smile-1.gif

Ej, stari, je blo vredno, ti rečem. Če ne bi blo Pikice ... tko pa je zdej ona v mojem
srce-1.gif
, ampak tole M je pa obvezno spet čimprej obiskat, res. Je bilo in bo vredno, vsaka čast ji ...

p.s. še tole,če mi prej nisi verjel: koj,ko sem jo videl,sem prec spoznal, zakaj neprestano hodva v to oštarijo ...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
V metalurgiji se menimo v mikronih in atomih tko, da mal merkej kake enote uporabljaš, dej bod eksakten ne mi tle neke pavšalne ocene dajat, ja?

Nastopat v cirkusu ni ravno moja življenska želja, sam če me že tja hočeš nekak uvalit ne vem kwa boš ti notr delu? Skaku okol mene k opica?

majči

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Pa dobr a lahko že daš počas mir s temle fukfehtanjem?? Čisto v vsaki temi nam pa res ni treba brat tvojih patetičnih prošenj...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Če ti ni kaj všeč, menjaj forum ... menda ti ni treba brat vsega, kar napišem, al kako? Me zalezuješ, perv?
Piss off ... clear?

Saj se te izogibam, pa težiš pa fukfehtaš prav na vsakem koraku...Pa tale clear raje pri sebi ponucaj, ni ti treba vsake teme smetit s svojimi bedarijami. A mora res celo slovenija brat kako se tebi dviguje na tole pikico?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.