sam ali v dvoje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

evo, open invitation - Čbela - vabm te na kofe. prsežm, da bom pridn zmajček. al pa trot, whateva you want.
grin1.gif
Pejt u pi.khm.zdo. Bod kar si, ne pa zmaj al pa trot, kar bo kera hotla.
bonk.gif

A si dec a si ena mevžasta afna?!?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
dizi pa stiber, en od znancev vaju je videl tam v Topu...hm baje sta stala ko dve bukvi pri tistih hostesah, tukaj pa glavna jebaæa wanabi... kako je zdaj s tem?
smile-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Haha,ste me nasmejal eni! Bolniki! LOL
Zene ni,seksa tud ne...susa... Kwa cem?
Dizzy, cebela gre zlo rada na pijaco,ves. Samo v zameno za to tudi kaj pricakuje,tako,da ne bodi tko lesen,zato...hop,cimprej jo povabi!
Stibci, sem mislu,da si vecji dzek,pa vidm,da si ene tolk lesen,k miza v nasi kuhni...
Btw,a nisi ti tisti,ki obvlada naso "hostesse" sceno? Tara pa to?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
priden zmaj, oz. priden trot. skratka. priden. kukr.
evil.gif
ne jemlji vsega dobesedno, kot piše.

@Diablo: js nism bil kt en hlod tam, ker sem moral precej skakati naokoli in fotkati ... tud Štibra je bil precej priden ... ponavad je en drug fotograf, k je kt drevo zraven vseh teh hostes. oz. raje recimo, da se priraste na njih kot lišaj.
grin1.gif
lepo jih je blo pogledat, that's it, vsaj z moje strani.

@North_Pole: sem jo že povabil. sem naredil open invitation. če bo luna prava ... everything is possible ...
grin1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
priden zmaj, oz. priden trot. skratka. priden. kukr.
evil.gif
ne jemlji vsega dobesedno, kot piše.
Ravno to je narobe: bodi dobesedno moški, tak, kakršen si, ne nekaj glumit levo desno.

Štiber ga je pa itak nazadnje na toplem imel, ko se je v hlače usrau.
grin1.gif

Hostese je pa pofukau z očmi, iz nosa mu je pa prtekl.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
dizi pa stiber, en od znancev vaju je videl tam v Topu...hm baje sta stala ko dve bukvi pri tistih hostesah, tukaj pa glavna jebaæa wanabi... kako je zdaj s tem?
smile-1.gif

Morš tko stat, ni druge. Ko delaš delaš, s hostesami se lohk zabavaš ko je konc otiroma si ti pa one frej. Tako je zdej s tem, če te pa še kaj zanima, pa kr vpraši.
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne, jest ne ... obema privoščim hišo, dva avta, kup otrok pa še psa, mačka in kako kamelo ...
Ti že veš, zakaj sem mu priporočil limono .Ti, ti, pacek ti
evil.gif

p.s. a maš dans kej cajta po 14.30? Za en kvik pir?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Aha, pol pa nč .... tisto o 15 uri bi še nekako držalo, Pikice pa žal ne morem prpelat s seboj ... se ne javi !
frown-1.gif

pikica tvoja je spala cel dan
redface-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Who are you?

Mislim dej ne pretiravajte ok, tle se nobena bejba ni opredelila za hosteso, jaz se nisem pa tud wonnabe zame odpade. Če si eni navadne bejbe niste sposobni dobit, pol vam nobena hostesa ne pomaga, patetični loleki ste.

Štiberček, če tko veš da sem mala, živčna, nepotešena povrh pa še nehostesa iiiiiiiiiiii
shocked-1.gif

majček

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.