sabina in cime

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.002
1.440
113
ksz

Punca potrebuje pozornost javnosti, zato bo vse več takšnih informacij v rumenem tisku.

Samostojna pevska kariera je "pretežka" brez aferic.
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A dej ne yebi.

Alma je bla Miss Havajan tropik, tretja kao rezervna spremljevalka al kaj vem kaj. Studentka organizacije v Kranju al kje ze, zdej ma agencijo ALMA in trzi modele (ce se prou spomnem, je blo tud na Alterju -nepozabne fotke premejhnih tangic na sicer suhi bejbi...) in prireja razne zadeve...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Želim jima srečo in veliko otrok!

lp

Ojoj, kakšen IQ pa bodo imeli ti otroci?
(boli me koleno na nogi, pozdravil bi starče, še posebno očet in mamo,...,če bom miss, na svetu ne bo več lačnih otrok)

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Pa še par slikic:

Tukaj

malo oftopika.. mene pa zdej že pošteno zanima kolko Plejboj plačuje za te nage objave... ker vsi se tako otepajo te debate, noben noče rečt... okvirno?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.638
10.831
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Že to, da si prebral v LEI, veliko pove.

Tako o njiju, kot o tebi ...
evil.gif

Noker

Prosim ne žali, Leo imam naročeno in bi jo vsak dan.
hysterical-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
OK Cime...pamet...sanjski moški...dam ji jurja, da ga ma za skos...ker Cimetu pa, kolikor jst spremljam nogomet in izjave footbalerjev, pamet nije jaæa strana
bonk.gif

Kar se pa Remarjeve tiče...najprej je obdelala hokejiste, zdej šalta na fuzbalerje...sej ma vsak mesec novga - vsaj tako se govori
bonk.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.002
1.440
113
V bistvu oni odjebejo njo.

Enega ji je druga prevzela, drugi je pa spizdil v tujino.
hysterical-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ja ne, sam tko povem ane
rolleyes-1.gif
Ce ne znas tega sprejet kot normalne informacije, pol pa tud nevem...Nimam nc proti Bosancem/Bosankam, povecini so to zlo uredu ljudje, ki bi iztisnil duso iz sebe da ti pomagajo, poleg tega majo dolocene vrednote na prvem mestu, ki jih Slovenci nimajo ravno najbolj razciscenih... Jih spostujem in to zlo.

nc niso povecini zlo v redu ljudje. povecini hinavci in lenobe so bosanci. zato smo jih pa tepli v nasi mladosti sedaj so se pa cisto prevec razpasli potem smo pa slovenci krivi, ker se nam pripisujejo dolocene vrednote o katerih govoris
stupid-1.gif

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
S temi Bosanci sem pa mislil, da sem v finišu odaje A`s ti tud not padu z Zrnecom in Bizovičarjem. Torej sej smo vsi Bosanci...
smile-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
jih pa menja kot spodnjice,,,,,Polončič, Yarema, Cime.....sm mislu da je samo pak pickha, pa sedaj vidm da ji je tu lopta kar ql.