S7 vs S8 vs G6

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Ce ne bi bilo kitajcev tud Iphona ne bi blo....

Ja to itak oziroma bi bil samo nebi stal 1.000€ ampak 2.000€. Pa vsi ostali telefoni prav tako da ne bo pomote. Sicer pa na iphonu piše Designed by Apple in California Assembled in China.

Pa tudi sam sem bil nekoč zelo proti Iphone-ju ampak ko ugotoviš, da zadeva dela kot bi moral delovati vsak drag telefon ga enostavno ne zamenjaš več z ničemer. Zadeva je trenutno stara 6 mesecev in v tem času ni nikoli blokiral, nikoli zaštekal, nikoli se ni nenadzorovano ugasnil, nadgradil ali karkoli, kar bi motilo uporabo. Pa poznam kar nekaj ljudi, ki imajo podobno izkušnjo. Zadeva je draga ampak deluje... Kar pa ne moreš rečt za androidne telefone. Sploh pa ne za te, ki stanejo toliko kot Iphone. Tisti poceni pa so več ali manj katastrofa....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Kar pa ne moreš rečt za androidne telefone. Sploh pa ne za te, ki stanejo toliko kot Iphone. Tisti poceni pa so več ali manj katastrofa....

Izgleda ze dolog nisi uporabil nobenega takega mobilnika z Androidom, ki je v podobnem cenovnem razredu kot iPhone ... Ker zadeve so nekako spravili vsaj na tako raven, da so stabilne ... Kako pa je sam OS organiziran je pa druga stvar... in stvar navade je, kaj bos uporabljal ... Trenutno imam pred sabo stiri mobilnike iz vrha ponudbe... Pa bi tezko rekel, da je kateri od teh slab... vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti... delujejo pa vsi stabilno in hitro ...

IMG_5190-20170428-193644.jpg

Pri tacenejsih z Androidom pa je res, da lahko vcasih stekajo...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja dragi je S8... saj v praksi roko na srce verjetno itak ni razlike med temi glassi, jaz imam zdaj S7 dobro leto, brez vsakega glassa, telefon ni bil nikoli s kakšnimi ključi in ostalim sranjem po žepih in je steklo spraskano za bruhat. Res da ni tistih grobib/globokih prask ampak ko ga pogledaš na svetlobo je 4214321 mikropraskic, težko si predstavljam da je kateri gorilla glass od enke dalje kaj slabši ali boljši...

Si napacno predstavljas. Moj nexus 6p zivi v enakih pogojih kot tvoj, 1 leto v uporabi, tudi brez stekla gor in nima ene samcate praskice na ekranu

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:

Ja to itak oziroma bi bil samo nebi stal 1.000€ ampak 2.000€. Pa vsi ostali telefoni prav tako da ne bo pomote. Sicer pa na iphonu piše Designed by Apple in California Assembled in China.

Pa tudi sam sem bil nekoč zelo proti Iphone-ju ampak ko ugotoviš, da zadeva dela kot bi moral delovati vsak drag telefon ga enostavno ne zamenjaš več z ničemer. Zadeva je trenutno stara 6 mesecev in v tem času ni nikoli blokiral, nikoli zaštekal, nikoli se ni nenadzorovano ugasnil, nadgradil ali karkoli, kar bi motilo uporabo. Pa poznam kar nekaj ljudi, ki imajo podobno izkušnjo. Zadeva je draga ampak deluje... Kar pa ne moreš rečt za androidne telefone. Sploh pa ne za te, ki stanejo toliko kot Iphone. Tisti poceni pa so več ali manj katastrofa....

A si ti s kakšnega druzga planeta ? i servis je poln i-telefonov, torej zadeva ne dela kot bi moral delovati vsak drag telefon ;-) Več miljon android uporabnikom telefon ni niti enkrat blokiral, štekal, etc., torej ne bluzi in se spusti na realna tla ! Pri vsaki BZ ali os se najdejo limone, še več pa je "glupih" uporabnikov, ki ne znajo s telefoni ....

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Mislim da je vec kot ocitno dokazal da je iVernik in s takimi se ravno ne splaca diskutirat

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Mislim da je vec kot ocitno dokazal da je iVernik in s takimi se ravno ne splaca diskutirat

Jaz mislim, da so bolj problem "iHaterji", ki vsakega, ki misli drugace, oznacijo kot "iVernika"... in vsak temo soremenijo v "iOS vs. Android" oz. mogoce celo bolje receno "Apple vs. samsung fight"
wink-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
@Jest, večina nas ni iHaterjev in nimamo nič proti iPhonu, je vrhunska zadeva, ampak še enkrat preberi stavek: "Pa tudi sam sem bil nekoč zelo proti Iphone-ju ampak ko ugotoviš, da zadeva dela kot bi moral delovati vsak drag telefon ga enostavno ne zamenjaš več z ničemer"

Pa reci in argumentiraj a ni to über bluzenje !?

Dobro delujejo tako WP kot Android kot iphoni, seveda pri vseh lahko pride do napake in težav ampak zato pa so garancije in servisi. Še vedno pa trdim, da do večine problemov pride zaradi neprimerne uporabe aparatov i.e. predvsem pri androidu nalaganje nepreverjenih third party appov ali pa ljudje kupijo podhranjen telefon in pričakujejo delovanje flagshipov ... Fičo je super avto, ampak nima zmogljivosti M3, etc.
.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Nisem i vernik, ker sem sprobal vse mogoče sisteme. Android, WP in iOS pa še prej razne firm OS-e. Android je med temi tremi daleč najslabši. Ko kupiš top model androida je podobno, kot bi kupil ferrarija z motorjem twinga. WP je svetlobna leta boljši sistem kot android. Pri androidu je skoraj vseeno ali kupiš telefon za 200€ ali pa takega za 1000€ oba zgledata enako ko ju enkrat prižgeš. Ampak kaj bom jaz razlagal android vernikom. Uživajte v svoji zmoti.....

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik darlev pravi:

A si ti s kakšnega druzga planeta ? i servis je poln i-telefonov, torej zadeva ne dela kot bi moral delovati vsak drag telefon ;-) Več miljon android uporabnikom telefon ni niti enkrat blokiral, štekal, etc., torej ne bluzi in se spusti na realna tla ! Pri vsaki BZ ali os se najdejo limone, še več pa je "glupih" uporabnikov, ki ne znajo s telefoni ....

Pa racunaj, da Apple da samo 1 leto garancije. Koliko bi jih se bilo na servisu, ce bi imeli 2 leti
evil.gif

Drgac pa nevem, kaj delate vi s telefoni? Hekate v Naso, da vam stekajo? Ker meni s6 ze od zacetka dela gladko in bp, tudi kitajec v familiji trga gate. Res nevem no.

Nazadnje urejeno:

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik srv pravi:

Glede na to da je androidev proda vsako leto preko miljarde, je to zelo slab delež
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja dragi je S8... saj v praksi roko na srce verjetno itak ni razlike med temi glassi, jaz imam zdaj S7 dobro leto, brez vsakega glassa, telefon ni bil nikoli s kakšnimi ključi in ostalim sranjem po žepih in je steklo spraskano za bruhat. Res da ni tistih grobib/globokih prask ampak ko ga pogledaš na svetlobo je 4214321 mikropraskic, težko si predstavljam da je kateri gorilla glass od enke dalje kaj slabši ali boljši...

Si napacno predstavljas. Moj nexus 6p zivi v enakih pogojih kot tvoj, 1 leto v uporabi, tudi brez stekla gor in nima ene samcate praskice na ekranu

Ravno gledam, ti imas enako kot jaz GG4. Torej trdis da ima Nexus boljsi GG kot Samsung? Ali mi govoris da nimas prask ki bi jih bilo moč začutit z nohtom kajti teh tudi jaz nimam? Ali mi trdis da ko očistiš telefon, ga pod kotom obrnes proti svetlobi nimas niti ene mikro praskice po 1 letu? Namrec praske jaz tudi nimam nobene, teh mikro prasic pa imam nešteto... v kolikor nimas niti tega si čudež ali pa ima Huawei specialni GG!
smile-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Nisem i vernik,
Ajd ne seri. Večjega vernika ni! Take kot ti mečeš ven ne slišiš kar tako. Takoj za tabo sta Jest in da o neo5468
bonk.gif
sploh ne govorim.
Vi se kr tolažte sami sabo. Prav bogi ste, čeprav to ne vidte.
priden.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Kar pa ne moreš rečt za androidne telefone. Sploh pa ne za te, ki stanejo toliko kot Iphone. Tisti poceni pa so več ali manj katastrofa....

Izgleda ze dolog nisi uporabil nobenega takega mobilnika z Androidom, ki je v podobnem cenovnem razredu kot iPhone ... Ker zadeve so nekako spravili vsaj na tako raven, da so stabilne ... Kako pa je sam OS organiziran je pa druga stvar... in stvar navade je, kaj bos uporabljal ... Trenutno imam pred sabo stiri mobilnike iz vrha ponudbe... Pa bi tezko rekel, da je kateri od teh slab... vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti... delujejo pa vsi stabilno in hitro ...

IMG_5190-20170428-193644.jpg

Pri tacenejsih z Androidom pa je res, da lahko vcasih stekajo...
Pa da ne boste preveč pametni tudi S8/S8+ se "randomly restarting "
http://www.gsmarena.com/some_samsung_galaxy_s8_s8_units_are_randomly_restarting-news-24806.php
grims-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Čist isto je počel moj S2 pred 6-7 leti. Pa S5 potem pa sem obupal nad androidi. Torej android pri samsungu ni napredoval(no sladica se malo drugače imenuje čeprav ima bolj grenak okus) nič in to večina ceni kot nenormalen napredek. Potem pa sem i vernik pa jade.
smile-1.gif