Pa ne da bi bil žid pa da bi fušer to naredo za mali dnar. Pa ni prvi zajeb, to je zaj tretji zajeb hidravlične montaže kaj sem odkril.
Moj nasvet, če kupiš pri Biomasi peč naj nekdo monitra hidravliko, ki ga poznaš, ne pusti njim, ker bo itak vse vredu neglede na to kako bo.
Pri prvi montaži je teklo pri priklopu na bojler, niso uspeli zrihtat. 3x je prišo samo dotegnit. Narobe je bil priklopljen odvod iz bojlerja nazaj v zalogovnik, zaradi tega mi je nabijalo temperaturo v ogrevalni krog, ko je laufala boljer obročna, ker je prevročo vodo vračalo. Še celo zaračunat so si upali potne stroške pa to ko je prišo prvi majster gledat, da je ugotovil, da je vse vredu. So zrihtali po pismu odvetnika.
Odzračevalni ventilčki so tekli. Narobe je priklopljena spodnja cev iz prvega zalogovnika v drugega, so oblubli, da bojo zrihtali, že več kot leto in pol se ne oglašajo. Tak, da brez slabe vesti nardim slabo reklamo.
Zraven vseh teh kolobocij sem se pa še sam naučil baker lotat pa nevem kaj vse, da sem na koncu sanitarno topotno priklopo na peč brez vsakih felerjev, to kaj majstrom ni uspelo z bojlerjem.
In pol naj mi še en reče ej ka se boš te sam jebal pokliči enega, da ti nardi.