Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Ti si pa požrl vso pamet tega sveta, kajne
Hja.
Verjamem, da iz podesta tvojih kognitivnih sposobnosti izgleda tako...
Resnica je veliko bolj enostavna - nimam nataknjenih plašnic, znam sešteti 2 + 2 in sem funkcionalno pismen.
Seveda si povsem pričakovano povsem zgrešil tudi pri ostalem delu svoje šnelkurz psihoanalize. Vozim avto z 1.8 litrskim agregatom in 145 konji... saj jih večinoma ne rabim niti 100, ampak si jih lahko privoščim in jih imam za zraven. Za gušt, če ravno zapaše.
In kadim Marlboro light , pa se mi zdi dražitev cigaret popolnoma pravilna in jo podpiram. Pa nazadnje, ko sem v trgovini kupil buteljko vina, je bila od Simčiča. Pa dvakrat letno smučam v Franciji, poleti se namakam v Grčiji...
Verjetno bistvena razlika med nama je, da se jaz zavedam, da so te stvari luksuz in se ne obnašam kot razvajeno otroče, ki mu vzamejo liziko, če luksuz postane še malo bolj luksuzen. Je življenje precej lažje, če uspeš imeti en normalen pogled na stvari. Če ne pa... no, na alterju se boš že dobro počutil med sebi podobno omejenimi glavami.
Ah ja, saj nima smisla ...
Torej, tvoj post se lahko bere tudi tako: probleme ki jih imaš sam s sabo utapljaš v alkoholu, sebe in okolico zastrupljaš z nikotinom in nosiš denar v tujino, dobro zate pametnjakovič. A tvoj pogled na stvari se ti zdi normalen?
Če so za tvojo slovenceljsko miselnost vsi "ukrepi" nesposobne vlade upravičeni, me resno skrbi za tvoje mentalno zdravje. In ti praviš meni da sem omejen ...