Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
No, naslednjic, ko bos razmisljal ce iti z "funny airlines" ali z normalno letalsko druzbo se pa na tole spomni.
Tudi jaz pa zelim cimprejsnje okrevanje.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Se en kljucen podatek se mi zdi, da manjka pri razmisljanju. In sicer, da vsem letov ne placa firma ali pa da nimajo cekinov na odmet zato morda pogledajo za koliko bodo leteli. Ce meni nekdo placa grem z veseljem s prvo klaso in najjacim prevoznikom, ko pa potegnem na plano svojo denarnico pa razmislim kam in koliko bom dal. Se pa strinjam, da je vcasih bolje dati vec in imeti mirne zivce kot pa skrtariti in imeti sitnosti. Ampak sem zelel zgolj opomniti se na kaksen drug dejavnik.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Evrofil, ti si mojster.
Iscem best-buy round-the-world ticket. Do zdaj sem nasel Oneworld. Kak predlog?
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaksna Adrija
Sicer pa, o tem s cem je bolje leteti se pa res ne bom prerekal z nikomer, ki mi ne bo vsaj Hon Circle/OW Emerald kartice pokazal
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
lej, jaz bi tudi letel s komerkoli, kjer je luksuz, samo to pač stane, načeloma se da prit v pariz z easyjetom za 40 eurov tja in nazaj, toliko me stane pot z avtom iz KP v MB in nazaj, recimo če greš v London se splača malo premislit, predvsem zato, ker ne pristaneš na Heathrowu ampak na Stanstedu in je že to dodaten strošek
v parizu pa si na CDG in za tako ceno pač tud kaj drugega požreš
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaksna Adrija
Sicer pa, o tem s cem je bolje leteti se pa res ne bom prerekal z nikomer, ki mi ne bo vsaj Hon Circle/OW Emerald kartice pokazal
Boga ti? A prov Hon circle more bit, sem mislil da senatorske tudi kaj stejejo.