RWatch

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Tukaj imaš krajši review
smile-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=vl9h6Zekcb0

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Najkasneje do 21.11 bi naj prišla, bom sprobal na kolegovi 5-ki opomnik za koledar in javim.
Upam, da nisem brcnil v temo.

Sem videl, da se prodajajo tudi na bolhi za 50€, medtem ko na ebay z lahkoto na avkciji dobiš to uro za 20€, ali brez avkcije za 30€ brez poštnine.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Najkasneje do 21.11 bi naj prišla, bom sprobal na kolegovi 5-ki opomnik za koledar in javim.
Upam, da nisem brcnil v temo.

Sem videl, da se prodajajo tudi na bolhi za 50€, medtem ko na ebay z lahkoto na avkciji dobiš to uro za 20€, ali brez avkcije za 30€ brez poštnine.

cheer.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Bom naredil, samo upam, da ne bom razočaran
wink-1.gif

Kupujem še eno za sodelavca vendar sedaj gledam, če bom kje naletel na hitrejšo dostavo
smile-1.gif

Za 20€ ne pričakuj preveč, zaslon je kot videti bolj "švoh", predvsem ločljivost
smirk-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tega bom zaradi čikov, tako da tu ni panike
wink-1.gif

Problem imam, ker v službi se večkrat zgodi, da ne slišim zvonenja in moram nato klicat nazaj, ta ura bo morda rešila ta problem.

Pozna mogoče kdo še kakšno podobno uro, ki ima podobne funkcije?

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Citat:

Kupi si kakšen martian notifier. Zelo dobro dela in kar dobro izgleda. Baterija traja vsaj en teden, pa še to ti bo šlo na živce polnit.

Jajca od kitajca z bt 3.0 boš pa polnil vsakih par ur.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:

Kupi si kakšen martian notifier. Zelo dobro dela in kar dobro izgleda. Baterija traja vsaj en teden, pa še to ti bo šlo na živce polnit.

Jajca od kitajca z bt 3.0 boš pa polnil vsakih par ur.

Ja valda baterija zdrži "cel teden" ko pa sploh nima barvnega display-a, pa še ta ki je je "višine" velikosti datuma
redface-1.gif
-> ima pa vsaj BT 4.0

24-09-14-08.jpg

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Ja valda baterija zdrži "cel teden" ko pa sploh nima barvnega display-a, pa še ta ki je je "višine" velikosti datuma
redface-1.gif
-> ima pa vsaj BT 4.0
24-09-14-08.jpg

Popotnik je jasno povedal, kaj pričakuje od take ure... Martian notifier dela dobro, pa tudi nekako izgleda.

Baterija je pa pri meni zdržala krepko več kot cel teden. Sem pa izklopil povezavo, ko ure nisem imel na roki.