Lepo si napisal. Za zdaj NAM ZDA ne počno nič slabega. Ne pobijajo nam politikov, ne pošiljajo vojakov z naperjenimi puškami, nad nami ni gospodarske blokade, pravzaprav poltično in gospodarsko z ZDA normalno sobivamo. Resnično ne vem, zakaj bi pljuval po njih. Morda zato, ker nekateri menijo, da delajo napake drugje po svetu? Naj jih. Mnenja in pogledi so različni in dokler v zgodbo nisem vpleten mi dol visi. Sebično? Zagotovo? Smotrno? Zagotovo.
Naj igrajo svetovnega policista in udejanjajo gospodarske interese. Če bi bili mi na mestu ZDA bi se verjetno obnašali povsem enako ali še huje.
Rusi pa mi zgodovinsko ne morejo vlivati zaupanja, prav tako imam raje prevlado denarja kot usekanih poltiikov, ki nastavljajo in odstavljajo gospodarstvenike, kritike pa pobijajo.
Naj igrajo svetovnega policista in udejanjajo gospodarske interese. Če bi bili mi na mestu ZDA bi se verjetno obnašali povsem enako ali še huje.
Rusi pa mi zgodovinsko ne morejo vlivati zaupanja, prav tako imam raje prevlado denarja kot usekanih poltiikov, ki nastavljajo in odstavljajo gospodarstvenike, kritike pa pobijajo.