Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
6. Tudi Slovenija je država brez izrazite identitete, zgodovine in kulture. Nič manj ali bolj kot ZDA.
OK, ko pa kaj taksnega nekdo napise pa se res ne mislim vec ubadat z njim
Citat:
6. Tudi Slovenija je država brez izrazite identitete, zgodovine in kulture. Nič manj ali bolj kot ZDA.
Citat:
Veš kaj, a zdaj bomo pa prišli do spoznanja, da je SLO zibelka civilizacije in svetlobna leta pred Grčijo, Italijo in Francijo? Te domačijske lulek-dvigajoče samohvale me ne ganejo. Sicer pa se lahko prepričujete, da smo bog i batina. Jaz menim, da je Slovenija točno tam, kjer si zasluži - v sivem povprečju. In tam bo tudi ostala ter pri tem ne bo osamljena. V tem ne vidim tragedije, kvečjemu stik z realnostjo. Ta ne bi škodil niti nam, niti ZDA in niti Rusiji.
Citat:
Brez Iraka in Afganistana bi ZDA dosti lažje živele
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Scit na poljskem naj bi branil "Europo" pred "iranom" katerega rakete dosezejo komaj kak Istanbul.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mah ko bo jim zmanjkalo nafte bo pa spet cel svet kreditiral to bando nesposobno.
Enostavno niso resni, napovedali so da bodo zgradil 6 pomorskih flot (vsaka ima vsaj eno letanosilko) pa cel sve ve, da sploh se nimajo pristanisca kjer bilahko kaj takega zgradili (vsaj ne operativnega)...
In na koncu bodo res imeli 6 pomorskih flot in bodo sposobni pomorsko konkurirati americanom....in nato jim bozmanjkalo nafte, ne bo denarja za plače mornarice in vsa ta plovila bodo spet rjavela.... ze videno pri njih
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Scit na poljskem naj bi branil "Europo" pred "iranom" katerega rakete dosezejo komaj kak Istanbul.
Seveda raketna tehnika ni napredovala od časa von brauna, kajne, veleum? če pustimo zdaj ta ščit povsem ob strani, kdo ti garnatira doseg raket čez 5 let?
Citat:
Saj se čudim plehkosti tvoje logike, ampak tudi takšni morate živeti.
Seveda je treba scuzati naravna bogastva afganistana in Iraka, po možnosti še Irana. Zakaj pa ne. Tudi mi bi jih, če bi imeli možnost.
Lahko pa bi ZDA to izvedle bolj premišljeno, ne pa z večletno vojno. V tem trenutku pa imajo bolj malo od iraške nafte.