Cuj...kaj bo pa potem? O tem si kaj razmisljal? Kdo bo delal, glede na to, da vam za delat lih ni? Komu bos vzel?Za Slovenijo bi bilo najboljše in najceneje, da res investira in zgradi to fakin kliniko, da se Janez dol preseli pa še svoje paciente dol odpelje
Glede na to da poznam kar nekaj SDS ovc , pa nobena ni ravno biser pri delu še manj pri pameti, ne bo nobene škode. Mogoče bo kak kup gnoja ostal nerazmetan to pa je tud to.Cuj...kaj bo pa potem? O tem si kaj razmisljal? Kdo bo delal, glede na to, da vam za delat lih ni? Komu bos vzel?
Kako jo vodijo tvoji twiter generali vidimo vsiO tem ne razmišlja(saj v bistvu nima s čim) nobeden levak.
Ona teta iz RTV SLO je tudi raje vrgla puško v kokuruz, kot pa da bi začela pošteno delati. Kako tipično za levake. Ko je treba delati in razmišljati enostavno odstopijo. In taki bi potem vodili našo državo.
In od česa naj odstopim? Od podjebavanja?Očitno veliko boljše kot tvoji, ki streljajo v prazno s puško, ki jo še vedno iščejo.... LOL In kdaj boš ti odstopil?
Kaj se je pa tebi v resnici takšnega zgodilo v življenju? Sploh veš, zakaj si levičar? Imaš kak tehtni razlog? Potem ok, se seveda razume, ampak če pač kar tako nekaj streljaš tu, ker ti jj ni všeč, je vseeno zelo amatersko.In od česa naj odstopim? Od podjebavanja?
Levičar se po vaši klasifikaciji, ki je pač na vašem nivoju.Kaj se je pa tebi v resnici takšnega zgodilo v življenju? Sploh veš, zakaj si levičar? Imaš kak tehtni razlog? Potem ok, se seveda razume, ampak če pač kar tako nekaj streljaš tu, ker ti jj ni všeč, je vseeno zelo amatersko.
Torej šimfaš tu, pa sploh ne veš, zakaj. Mučkec.
Tud za vas težko kaj drugače trdim.Od objektivnosti zihr ne, ker je ne premoreš
No evo, iz napisanega lahko vzamem, da si levičar, ker poznaš nekaj zgleda norih desničarjev. O tistem glede dela raje ne bi, ker koliko je leva vlada naredila za ljudi, je enako 0, tako da o tem se nima smisla menit.Levičar se po vaši klasifikaciji, ki je pač na vašem nivoju.
Šimfam zato ker mi ni všeč način vladanja, način komuniciranja, povzročanje škode, ... , te vlade. Tudi zato ker kar nekaj SDS-ovcev poznam in o nobenem ne morem kaj dobrega rečt. Je pa res, kar mi je en od njih tudi osebno rekel, da blitz krieg in metode dolfita delujejo in imajo dobr naštudirane.
Čudi me, očitno bi nam bi blo sploh bolje brez vlade.No evo, iz napisanega lahko vzamem, da si levičar, ker poznaš nekaj zgleda norih desničarjev. O tistem glede dela raje ne bi, ker koliko je leva vlada naredila za ljudi, je enako 0, tako da o tem se nima smisla menit.
Jaz pa poznam levičarje, katerim so koga od familije komunisti potamanili, pa so še vedno levičarji. In tu se moja toleranca neha.
Kako si lahko tak hipokrit in govoriš o brazdanju zgodovine, če pa tvoji talevi hodijo s klavčevimi titovkami na glavi po mestu in mahajo z jugoslovansko zastavo?Čudi me, očitno bi nam bi blo sploh bolje brez vlade.
Ta vlada dela samo štalo in škodo, tudi prejšnja Janezova ni bila nič boljša, leve tud ni nič od nič, tko da napredek pride sam od sebe, politiki nas pa samo kradejo.
A bi se mogoče v sedanjost preselil? To vaše brazdanje po zgodovini je že bolano, obsesija,... A res ne znate nič drugega? A res niste nič drugega kot zadrti zafrustrirani domobranci?
In vi se imate za boljše, delate pa enake svinjarije oziroma še hujše.Kako si lahko tak hipokrit in govoriš o brazdanju zgodovine, če pa tvoji talevi hodijo s klavčevimi titovkami na glavi po mestu in mahajo z jugoslovansko zastavo?
WTF man?