Razumet je tudi treba, da ima leva struja že po svojih koreninah bolj hladno srce...
RTVSlo se ne strinja s taboZa štancanje laži ne potrebuješ veliko ljudi.
Ne razumem. Kaj še nisi gledal tomašiča? Pa si tam poglej laži tvojih levih. Aja ne boš, ni ti. Kako lahko potem komentiraš, da se recimo tomašič laže, če še nisi gledal?Za laži na RTV ve pa samo Janša in posledično tisti, ki mu gledajo iz riti.
Wilburxxxa in njegove poste o lažeh je prebral in jih upošteval kot resnične kljub temu, da ta isti uporabnik kljub mnogo domnevnim lažem Tomašiča ni zmogel izpostaviti niti ene sameNe razumem. Kaj še nisi gledal tomašiča? Pa si tam poglej laži tvojih levih. Aja ne boš, ni ti. Kako lahko potem komentiraš, da se recimo tomašič laže, če še nisi gledal?
Saj lahko sam pogledaš oddajo in če si kolk tolk objektiven boš po parih minutah njegovih kretenizmov, lažeh in zavajanj premaknil kanal.Wilburxxxa in njegove poste o lažeh je prebral in jih upošteval kot resnične kljub temu, da ta isti uporabnik kljub mnogo domnevnim lažem Tomašiča ni zmogel izpostaviti niti ene same
si je pa vzel čas in na ene 5+ mojih postov odgovoril z nekimi budalaščinami katere ponavadi sproducira kadar se ga dobi na laži. saj ni bilo prvič priznam pa da sem upal da se bo ekstremni levičar naučil kak nov trik.Wilburxxxa in njegove poste o lažeh je prebral in jih upošteval kot resnične kljub temu, da ta isti uporabnik kljub mnogo domnevnim lažem Tomašiča ni zmogel izpostaviti niti ene same
S kletnimi osebki ne mislim komunicirat, je to enako kot bi se šel s prašičem v blato tepst.si je pa vzel čas in na ene 5+ mojih postov odgovoril z nekimi budalaščinami katere ponavadi sproducira kadar se ga dobi na laži. saj ni bilo prvič priznam pa da sem upal da se bo ekstremni levičar naučil kak nov trik.
fyi - nobenega novega trika.
A ti je Janez dovolil izhod iz Avstralske klinike?o revček a vseeno si mi odpisal in čez 14dni mi boš spet. tako kot boš tudi čez 14dni še vedno lažnivec.
ps: daj merkej kužke v garaži, prosim pusti njih na miru.