Pač ne morejo naenkrat v isti sapi govorit da je bil nenasilen-miroljuben protest in da so izvedli atentat na premierjev avtomobil.Pa še tu so se šparali, niso na primer povedali, da je bil Janšev avto obstreljevan z jajci.
Pač ne morejo naenkrat v isti sapi govorit da je bil nenasilen-miroljuben protest in da so izvedli atentat na premierjev avtomobil.Pa še tu so se šparali, niso na primer povedali, da je bil Janšev avto obstreljevan z jajci.
Seveda da je to mus. Ampak če govorijo o tem, kako bo SAB rešila državo, naj govorijo tudi o tem, kako bo SDS rešila državo, pač enaki vatli za vse itd...A po tvoje ne bi smeli poročati o protestih? Pa še tu so se šparali, niso na primer povedali, da je bil Janšev avto obstreljevan z jajci. Kaj so blebetali na nekem lokalnem srečanju, boš pa tako obširno obveščen na NoriTV.
1. oddaja HojsSi pismen? Napisal je 95%
Tudi SDS-ov kongres so pošteno obravnavali. V Marezigah je pa šlo za lokalno provokacijo. Če bi to seanso uprizorili v kakem drugem kraju, ne bi bilo nobenih protestov.Seveda da je to mus. Ampak če govorijo o tem, kako bo SAB rešila državo, naj govorijo tudi o tem, kako bo SDS rešila državo, pač enaki vatli za vse itd...
Tako lepa manipulacija, da jo lahko vsak opazi. Večina folka pa itak ne ve, kaj je slišala podzavest, sliši samo sds imel seanso, zunaj so protestirali proti sds in alenka bo rešila državo. To si potem zapomni, ker se mu je tako predstavilo.
Zdaj pa ti "poštenjak" povej, kako se ti tole zdi, če si nepristranski?
Cakaj se par oddaj pa bomo.videli kam bo odplavalo zaenkrat je 50% glede na ekstremiste.1. oddaja Hojs
2. oddaja Jarc
95%
Mi razložiš skrivnost procentnega računa?
Tudi SDS-ov kongres so pošteno obravnavali. V Marezigah je pa šlo za lokalno provokacijo. Če bi to seanso uprizorili v kakem drugem kraju, ne bi bilo nobenih protestov.
lokalno jaTudi SDS-ov kongres so pošteno obravnavali. V Marezigah je pa šlo za lokalno provokacijo. Če bi to seanso uprizorili v kakem drugem kraju, ne bi bilo nobenih protestov.
Jaz pišem o KONGRESU SDS, ki je bil junija in je bil v medijih pošteno obravnavan. Ti pa primerjaš neko lokalno blebetanje s KONGRESOM SAB.
Jaz pišem o KONGRESU SDS, ki je bil junija in je bil v medijih pošteno obravnavan. Ti pa primerjaš neko lokalno blebetanje s KONGRESOM SAB.
A po tvoje ne bi smeli poročati o protestih? Pa še tu so se šparali, niso na primer povedali, da je bil Janšev avto obstreljevan z jajci. Kaj so blebetali na nekem lokalnem srečanju, boš pa tako obširno obveščen na NoriTV.
Ni res, preberi prispevek #1805. Obregnil sem se v tale tvoj zapis:Nope, citiral si tocno ta prispevek.
Seveda da je to mus. Ampak če govorijo o tem, kako bo SAB rešila državo, naj govorijo tudi o tem, kako bo SDS rešila državo, pač enaki vatli za vse itd..
Nisem napisal, da ni res, ste pa očitno obsedeni od "špijuniranja" po msm - jaz gledam že dve uri Loleka & Boleka, pa Krtka - probaj nič ne boli.
Pa še tu so se šparali, niso na primer povedali, da je bil Janšev avto obstreljevan z jajci.
To je tudi meni fascinantno.... Pa ne bi rabil vrzt jajca.lahko bi ze samo malo bolj naglas razmisljal o tem da bi vrgel...To je sploh smeh. Živimo v takem fašizmu, da lahko to storiš, in dobiš plačilni nalog.
Nagradno vprašanje: kaj bi se zgodilo pod Jugoslavijo (ker so že bile tiste zastave na protestu), če bi kdo vrgel jajce v limuzino od Titota na mimohodu?