ampak na eni strani maš princa teme, na drugi pa sončnega kralja pa vas, njegove minioneNe rabiš se delat da ne razumeš. Med vsako menjavo oblasti se to izvaja, razlika je samo v nijansah. Isto sranje drugo pakovanje.
neka razlika je ne.
ampak na eni strani maš princa teme, na drugi pa sončnega kralja pa vas, njegove minioneNe rabiš se delat da ne razumeš. Med vsako menjavo oblasti se to izvaja, razlika je samo v nijansah. Isto sranje drugo pakovanje.
Jaz računam še na TOF-a!Svoboda iz 1945 je spet tu, upam da bo tokrat bolj temeljita na rtvslo.
Mogoče se pa Miša Molk vrne
Očitno nisi na tekočem: Tof je že bil to nedeljo "gost" v Kekovi "skriti kameri" - matr kdo to gleda!?Jaz računam še na TOF-a!
Ups... ...my bad.Očitno nisi na tekočem: Tof je že bil to nedeljo "gost" v Kekovi "skriti kameri" - matr kdo to gleda!?
Svoboda iz 1945 je spet tu, upam da bo tokrat bolj temeljita na rtvslo.
Mogoče se pa Miša Molk vrne
Javna televizija po moje ne sme biti v službi države ampak ljudstva. Zato je depolitizacija nujna.No evo, to sem hotel napisano prav od tebe. Meni je nekako jasno, da je javna TV v službi države, ter nekako stoji za načeli, ki jo je izvolilo ljudstvo. Ampak potem nehajmo uporabljat izraz depolitizacija javnega RTVja.
Pozabljaš kdaj se je začelo vse skupaj. In ne ni bilo to z prihodom Urbanije, ampak davno prej z prihodom želežničarjev,...Ker ravno to smo poslušali pri odsatavitvi Urbanije. Še huje. RTV je vedno bil strogo levo usmerjen, v času Janše apriori antijanša propaganda. Vse do Urbanije, kjer pa že sami novinarji stavkajo proti njemu.
Tako, da zdaj smo celo od tebe dobili to potrditev. Depolitizacija pomeni;"naši" na oblasti, to je good. Če naslednja vlada zamenja programski svet in direktorja je to politično vmešavanje v neodvisne medije; in to je bad.
Če je to, kaj se sedaj dogaja depolitizacija, si ti milo rečeno fuk....Javna televizija po moje ne sme biti v službi države ampak ljudstva. Zato je depolitizacija nujna.
Pozabljaš kdaj se je začelo vse skupaj. In ne ni bilo to z prihodom Urbanije, ampak davno prej z prihodom želežničarjev,...
Ja, nekaj povsem novega in treba se bo sprijaznit s severnokorejsko diktaturo, ker doslej (v času demokratično nastavljenega wtfucka) pa je bilo oboje, kritika odločitev in vdori v studio tako dobrodošlo, da je bilo nagrajeno z opozorili pred odpovedjo delovnega razmerja.Se pa odslej ne sme kritizirati odločitev odgovornih urednikov. Bog ne daj, da bi kdo, ki se ne strinja z odločitvami, hodil v studio med Dnevnikom.
Kako pa je to mogoče, če je razen parih ljudi kader ostal isti? Zdaj, ko so odstranili nekaj motečih posameznikov, je pa spet vse ok, kajne?Aha, še en strokovnjak za program, ki mu ni treba gledat programa. Samo v info: od nastopa wtfucka funkcije informativnega opravlja zabavni in obratno.