visek_izobrazbe
Guru
Tvoj problem.
Sam povem, da sem neobrezan slovenec, sicer krščen, to pa je tudi to, kar imam veze z katerikoli cerkvijo, vero...
naše gore list se torej reče.....
Tvoj problem.
Sam povem, da sem neobrezan slovenec, sicer krščen, to pa je tudi to, kar imam veze z katerikoli cerkvijo, vero...
Samo ogledalo nastavim, tolk o pravopisju.Še manj,če Slovenec pisec v pomanjšalnjici je to tudi sam.
Če pa je on obrezan.obrezani tudi...... pa jih ne omenjaš
Potomec metalcev v jame.naše gore list se torej reče.....
A ne gre malo bolj kulturno?Potomec metalcev v jame.
Torej je res, lepše pa ne znam povedat.A ne gre malo bolj kulturno?
Najverjetneje so starši krivi. Predvidevam da domobranci.Torej je res, lepše pa ne znam povedat.
fixedNajverjetneje so starši krivi. Predvidevam da bratranci.
Zakaj je nekdo, ki je proti vašim našistom/komunistom/fašistom takoj domobranc? Bodite malo svetovljani, razgledani, ne pa ko bombeki.Najverjetneje so starši krivi. Predvidevam da domobranci.
Tebi je foter stric in babica hkrati? Nosiš roza gate?fixed
Nisem niti vedel, da so tudi tega pisuna navlekli na RTV. Naj se vrne v greznico iz katere je prilezel.
Kdo je koga za kaj označil?Zakaj je nekdo, ki je proti vašim našistom/komunistom/fašistom takoj domobranc? Bodite malo svetovljani, razgledani, ne pa ko bombeki.
Aja.Tvoje sovraštvo že presega vse meje, v istem košu si kot 123.
Poglej se v ogledalo.Tvoje sovraštvo že presega vse meje, v istem košu si kot 123.
Saj, ampak od mene se to itak pričakujePoglej se v ogledalo.
u bistvu tvoja prva ideja zanika tadrugo, druga pa prav da je taprva narobe, tko ta pol...., noj sej boš razumu, si mende kumrovške školeTebi je foter stric in babica hkrati? Nosiš roza gate?