Ja, no, nekdo. Ne ve, kdo, ampak nekdo. Pa človeka ne moreš pripeljati čez noč, a veš. Zgleda se človeka uvaža ene tri mesece, preden je končno pripeljan. WTF človek prebere tu gor.
Plaskanova je na RTV Slovenija prestopila s Planet TV lani, pred tem pa je bila že dlje sodelavka na Radiu 1 v oddaji Radio Ga Ga.Kdo točno?
"Depolitizacija" javnega medija se nadaljuje. Mladi in sposobni odhajajo, vračajo se stari in preverjeni družbenopolitični delavci.
Novinar Nejc Krevs: Že Sašo Hribar me je učil, da v tej hiši ni prijateljstva
Novinar TV Slovenija nam je zaupal, da takšnih sprememb, kot se trenutno dogajajo na RTVS, ni pričakoval.www.slovenskenovice.si
Krevs mesto televizijskega voditelja zaseda od leta 2016. V tem času je vodil Infodrom, jutranja poročila, Prvi dnevnik, popoldanska poročila, osrednji dnevnik in Slovensko kroniko. »Sem otrok te institucije, že kot najstnik sem prvič prestopil njena vrata. RTV Slovenija me je govorno in fonetično izobrazila za nastop pred radijskim mikrofonom in televizijsko kamero,« pravi.
O tem, kakšno je vzdušje na RTVS po menjavah, Krevs ne more govoriti. »Sašo Hribar me je naučil, da v tej hiši ni prijateljstva. Jaz imam s sodelavci dobre odnose. Vedno sem gojil veliko spoštovanje do starejših kolegov, mlajšim pa želim pomagati.«
Valentino Plaskan čez noč odrezali: Danes še urednikujem, potem pa ...
Po spremembi vodstva 1. programa TV Slovenija se je na nacionalki očitno začel kadrovski cunami.www.slovenskenovice.si
Z voditeljskega in uredniškega stolčka se mora posloviti tudi Valentina Plaskan, ki so jo na RTVS nedavno zaposlili za nedoločeni čas, ekipi pa se je pridružila v času Janševe vlade, ko se je v javni televizijski hiši na veliko kadrovalo.
Plaskanovo smo zjutraj ujeli, ko je hitela na službeni sestanek. »Danes še urednikujem, jutri ne več,« je v naglici povedala. Na razporedu za urednikovanje in vodenje TV Dnevnika je bila zavedena še za prihodnje tedne, a se je vodstvo odločilo drugače. Pravi, da je ta odločitev niti ni presenetila, a da se ji zdi »smešna« in »neargumentirana«
Dobra razlagaJa, no, nekdo. Ne ve, kdo, ampak nekdo. Pa človeka ne moreš pripeljati čez noč, a veš. Zgleda se človeka uvaža ene tri mesece, preden je končno pripeljan. WTF človek prebere tu gor.
no Krevs je čist okej novinar pa nekako ne ve al bo jutri še služba al ne......Pokojni Hribar izrazito lev je bil pa oh in sploh .......malo čudno vse skup a ne?Drugič pa še ne pozabi povedat, da so Plaskanovo tudi čez noč nastavili in je pred njo moral nekdo čez noč oditi. Bodi korekten!
Dnevnik je bil brez urednika, in je šele Janša to normaliziral.Kdo točno?
Kje si to prebral?no Krevs je čist okej novinar pa nekako ne ve al bo jutri še služba al ne......
Dnevniku se uredniki menjajo na obdobja, pod Janšo so vsi ostali.Dnevnik je bil brez urednika, in je šele Janša to normaliziral.
A so te dve bile določene na razporedu že za mesec in pol v naprej kaj bodo delale?Jasmina Jamnik, Elena Batista Štader itd. Zadovljen g. BuDi ?
Normalno, zvestih kadrov se pa ja ne menjava.Dnevniku se uredniki menjajo na obdobja, pod Janšo so vsi ostali.