Tako pa gre iz državne malhe in ljudje zaradi tega ne plačujejo več. Sam vem,tebi to ne gre
Men tudi moti, da nevladniki dobivajo državno podporo, pa prav tako nič ne prispevajo!Ahh, mene tudi moti, da farje dobivajo iz proračuna, pa nič ne prispevajo vanj.
vidiš, vsakogar nekaj moti.Men tudi moti, da nevladniki dobivajo državno podporo, pa prav tako nič ne prispevajo!
To sprasujes, ker?vidiš, vsakogar nekaj moti.
A recimo gasilci ne pašejo med te?
Eh daj no, tebe sem imel za normalnega levicarja, to pa je malo mimo blo...Ker me zanima kaj misli brane.
Točno.Seveda večina desničarjev misli na tiste nevladnike, ki se ukvarjajo z umetnostjo, kulturo in človekovimi pravicami. To je za njih nepotrebno sranje.
Ne, ni točno. Vsi! Ampak vsi nevladniki (tisti ki jih hočemo al pa nočemo levi/desni) bi morali biti izplačani glede na letno poročilo (katerega podlaga je seveda letni plan). Eni bi imeli malo več težav, eni manj.Točno.
Ko je Janša hotel, da se takim nevladnikom, kot s jih naštel, izplačujejo sredstva izključno glede na letno poročilo, ko bi bilo razvidno kaj in če sploh kaj, so dotični skozi leto naredili, se komunisti niso strinjali in so črtali ta predlog. Ker razni kulturniki, umetniki..nimao kaj prikazat v letnem poročilu. Denar bi pa vseglih imeli... Za nedelo. Kolesariada proti Janši se ne da pisat v letno poročilo.
Seveda spet lažeš. Vsi nevladniki lahko konkurirajo za denar na državnih razpisih. In čisto jasno je, da morajo dati letno poročilo, kaj so napravili s tem denarjem.Točno.
Ko je Janša hotel, da se takim nevladnikom, kot s jih naštel, izplačujejo sredstva izključno glede na letno poročilo, ko bi bilo razvidno kaj in če sploh kaj, so dotični skozi leto naredili, se komunisti niso strinjali in so črtali ta predlog. Ker razni kulturniki, umetniki..nimao kaj prikazat v letnem poročilu. Denar bi pa vseglih imeli... Za nedelo. Kolesariada proti Janši se ne da pisat v letno poročilo.
Gasilci pišejo letno poročilo. Oni morajo. Nevladnikom tipa 8. marec pa ni treba. Al pa una Tea Jarc, njej ni treb povedat kaj dela. Ona samo kasira.. Pa kulturniki tipa Čordić tud ne rabijo nič dokazovat če so kaj delal. Samo keš pride od države..Ne, ni točno. Vsi! Ampak vsi nevladniki (tisti ki jih hočemo al pa nočemo levi/desni) bi morali biti izplačani glede na letno poročilo (katerega podlaga je seveda letni plan). Eni bi imeli malo več težav, eni manj.