To, kar se dogaja na BuzzFeed Newsu (in ne celemu BuzzFeedu) seveda nima prav nič s tem, o čemer pišeš. Enostavno se niso znali prilagodit spremembam na FB in Googlu. Čisto poslovni polom.
kaj se zgodi v tujini z mediji ki porivajo določeno agendo. vs pri nas ko jim bomo pomagali z državnim denarjem
... Ne glumi majmuna, ker v LJ niste čisto nič več, kot v ostalih delih slovenije.
Beograd je tudi bil...ljubljana je prestolnica.
se vedno je. ampak ne jugoslavije ...Beograd je tudi bil...
Ah, opažam, da nisi razumel...se vedno je. ampak ne jugoslavije ...
Ah, opažam, da nisi razumel...
Ko je bil Beograd, smo se (skoraj) vsi Slovenci pritoževali, zakaj je tak centralizem.
Zdaj je enako z Ljubljano...
Ostala mesta dobijo samo drobtinice...
A si proti decentralizaciji? Vsega, od JU, ministrstev...
Kar se tiče dejstva: +1vse sem razumel. samo ne grem v to, ker potem ni nikoli konec. vedno bo nekomu nekaj narobe, krivica, ...
navedel sem samo dejstvo
yeah right. tišali so določeno agendo, lažnjivo po vrhu, pač sej veš ... vsem lagat celi čas se pač ne moreš. niti niso prvi niti zadnji.To, kar se dogaja na BuzzFeed Newsu (in ne celemu BuzzFeedu) seveda nima prav nič s tem, o čemer pišeš. Enostavno se niso znali prilagodit spremembam na FB in Googlu. Čisto poslovni polom.
BuzzFeed ostaja. BuzzFeed News je gone.BuzzFeed je bil woke in je broke...
Zastonjkarstvo ti je ocitno v krvi...Kaj so ti pa takega naredili?? Jaz sem normalno živel v socialzmu, tako kot sedaj v demokraciji.
Bogi revež. Ti si gotovo pol življenja preživel na Golem otoku.Zastonjkarstvo ti je ocitno v krvi...