Do sedaj se Janša pri upokojencih ni ravno izkazal, temveč jim (nam) je samo škodoval. Toda njegovih fanatičnih vernikov tudi to ne moti.
A je kater upokojenec kaj manj dobil kot pri Janezu?Ko je taubi vzel 70 milijonov iz sredstev za upokojence in jih dal migrantom, to njegovih fanatičnih vernikov ni čisto nič zmotilo.
To si slišal na NoriTV?Ko je taubi vzel 70 milijonov iz sredstev za upokojence in jih dal migrantom, to njegovih fanatičnih vernikov ni čisto nič zmotilo.
Meni pa ni bilo vseeno, ko so peli Čebelarja in gledali na plonk listek. Kdor pa ni gledal pa je samo mrmral ali pa zaostajal v tekstuVas mora kar boleti, ko vidite slovenske zastave in slovenski besedo. Brez pedrskih, čefurskih vložkov in prostaštva
Ja res so izbrali najvecjega talenta za toleShod brez prostaštva? Le kaj bi to bilo v naci besednjaku? Ker tisto včeraj pred parlamentom je vodil in sklical prostak številka ena. Nekdo, ki mu niti dobro jutro ne uspe rečt ne da bi koga užalil/pohodil/okradel//ozmerjal. Prostaštvo na dveh nogah.
Mene "boli" predvsem to, da so včerajšnji udeleženci pustili nategnit neuravnovešenemu kaznjencu, kot da mu je res mar za njih.Vas mora kar boleti, ko vidite slovenske zastave in slovenski besedo. Brez pedrskih, čefurskih vložkov in prostaštva
Sevedam oni se udeležujejo shodov samo s takimi, ki "rihtajo" službe za spolne usluge.Pedri, čefurji in ves lgbtq+... in ostali trenirkarji so preveč uglajeni, da bi se udeleževali takih shodov
A Kanglerjev dinastijo misliš?Sevedam oni se udeležujejo shodov samo s takimi, ki "rihtajo" službe za spolne usluge.
Sj se niso njemu, če pogledaš kdo vse na shodih ob njem stoji, ti je lahko jasno da so to razni SDS vojaki, svetniki, odborniki... al kakor koli jih že imenujejo. Zadeva je pa tako speljana, da se denar iz firm (donacije) počrpa, ob enem pa šem mal promocije in zgage naredi. Penzionerji so jim zadnja briga.Mene "boli" predvsem to, da so včerajšnji udeleženci pustili nategnit neuravnovešenemu kaznjencu, kot da mu je res mar za njih.
Pedri, čefurji in ves lgbtq+... in ostali trenirkarji so preveč uglajeni, da bi se udeleževali takih shodov
Tudi to je bilo včeraj na shodu.Vas mora kar boleti, ko vidite slovenske zastave in slovenski besedo. Brez pedrskih, čefurskih vložkov in prostaštva
Organizator tega freak šova je bil Rupar, vsi ostali poleg zavedenih, so pa izkoristili priložnost, da se blamirajo pred ostalimi.Sj se niso njemu, če pogledaš kdo vse na shodih ob njem stoji, ti je lahko jasno da so to razni SDS vojaki, svetniki, odborniki... al kakor koli jih že imenujejo. Zadeva je pa tako speljana, da se denar iz firm (donacije) počrpa, ob enem pa šem mal promocije in zgage naredi. Penzionerji so jim zadnja briga.
Do sedaj se Janša pri upokojencih ni ravno izkazal, temveč jim (nam) je samo škodoval. Toda njegovih fanatičnih vernikov tudi to ne moti.
150€ je premalo? Za upokojenca in njegovo prijateljico?Z mojim bonom 2021 sva bila s prijateljico dvakrat na dobrem kosilu, pa sem moral še malo doplačati.
...Pedri, čefurji in ves lgbtq+... in ostali trenirkarji so preveč uglajeni, da bi se udeleževali takih shodov
JANŠA JE KRIF!!!!! Tebi se sanja o tem, a?To je predvsem SDS-ov šov, ki zlorablja upokojence za ustvarjanje nemira. Bomo videli, na koliko transparentih bo pisalo Janša, naše božanstvo, ker je njegova vrnitev na oblast edini cilj teh protestov. Ruparjeve zahteve po 20% zvišanju pokojnin in minimalni pokojnini 1000€, so v domeni znanstvene fantastike. Ne bom rekel, da to meni osebno ne bi pasalo, pa slučajno ne bi šel zaradi takih zblojenih zahtev na ulico. Lahko bi dali v zahteve tudi za vsakega upokojenca nov Audi.
Pa pravega človeka so našli za vodjo teh protestov. Tipa, ki je bil v zaporu zaradi kraje občinskega denarja.
To je zelo relativno. Z eno nogo že skoraj v penzijiSpet se je en mladec pofočkal.