Ejga bizi - kakšne kompetence so pa kaj potrebne v tem primeru v kolikor se kdo želi režati temu prispevku?To je ta opevana profesionalnost javne televizije? Vsak amaterski jutuber bi bolje posnel.
Ti si se očitno režal avtorju, ki je spraševal, kaj dela Nikina slika v članku o nepriznanih ženskah. Če si se pa režal vsebini članka, je pa toliko bolj žalostno.Kdo bi si mislil, da je potrebna obamova štipendija, da se lahko režiš članku, ki zabava z več različnimi zabavnimi zadevami na kupu. Vsak dan nekaj novega
Če si se režal tudi Zelenskemu pred kulisami Kijeva, ti je oproščeno. Jaz navadno prisluhnem vsebini in ne kulisam.Ejga bizi - kakšne kompetence so pa kaj potrebne v tem primeru v kolikor se kdo želi režati temu prispevku?
...dizl, da nisi ti slučajno očka od Fike Kovać...Ti si se očitno režal avtorju, ki je spraševal, kaj dela Nikina slika v članku o nepriznanih ženskah. Če si se pa režal vsebini članka, je pa toliko bolj žalostno.
Nisem se saj je imel ta vodja napadene in okupirane države za razliko od RTVjevca dejansko dober razlog za snemanje pred kuliso.Če si se režal tudi Zelenskemu pred kulisami Kijeva, ti je oproščeno.
Tudi jaz imam največ pozornosti na vsebini kar pa še ne pomeni, da je to pa tudi edina stvar na katero sem pozoren. In za tako bedno kuliso v tem primeru enostavno ne najdem dobrega (t.j. upravičenega) razloga. RTV/leva scena fani bodo (boste) seveda brez problema našli žilijon izgovorov ampak dvomim pa da tudi kakšen soliden razlog.Jaz navadno prisluhnem vsebini in ne kulisam.
Razen kadar pride kaj iz desnih medijev. V tem primeru te kulisa zmoti takoj na začetku.Če si se režal tudi Zelenskemu pred kulisami Kijeva, ti je oproščeno. Jaz navadno prisluhnem vsebini in ne kulisam.
V resnici ni pomembno, kaj je napisal oz. rekel.Profesionalci v Dnevniku sedaj že cenzurirajo izjave vodje opozicije.