Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Izkozlal komplet čustveni izliv al še mal počakamo? Ta z ekstremnim levičarjem je res izvirna, od koga si plonkal? koliko, denis, tomi al od same suzice osebno? Al je bil kakšen drug biser (prosto po hojsu).

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113

Po treh dneh se Marcelu že kažejo izraziti znaki odtegnitvenega sindroma.

Javna tribuna je bila lep prikaz, zakaj so na RTV SLO potrebne spremembe. Predolgo so odlašali in pustili, da je iz javne televizije nastala propagandno aktivistična ustanova.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Serviral sem ti predvolilno obljubo na katero si padel na zadnjih stotih volitvah, zdaj pa žališ, kozlaš in zmerjaš z ekstremnim levičarjem, za češnjo si si pa še idejo z misicami iz riti potegnil. Daj, vsaj izviren bodi, če že stila nimaš. Pomagat ti jaz ne morem, pa mislim da sva se že pred časom zmenila, da ti si biser, jaz pa svinja, tako da s tem tudi lahko nehaš utrujat.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Mam malo bolj realne poglede kot pa padat na predvolilne.
Vprasal sem te kaj bi ti naredil ker se delas brihtnega. Prisel si do izjav missic, cestitke.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42

Po treh dneh se Marcelu že kažejo izraziti znaki odtegnitvenega sindroma.

Javna tribuna je bila lep prikaz, zakaj so na RTV SLO potrebne spremembe. Predolgo so odlašali in pustili, da je iz javne televizije nastala propagandno aktivistična ustanova.
Ti raj pokaži vire kjer si nacionalko obtoževal da podpira nasprotnike ukrepov.
Pa kje so izrazili podporo rusiji

• Všeč mi je
Reactions: bizi

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.428
3.737
113
c13dc3f95e99951d7209d8ddced545b0.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.428
3.737
113
On je kak predstavnik rtvja?
Če so ga brez vsake kritike dali v eter je. Še posebej ker ni šlo čisto v živo. Ko so dali pred časom neki drugi na tv Hrvaškega Thompsona so glave padale.

pa še tole bi tule pustil... seveda nihče ni odgovarjal....

Sinočnjo osrednjo državno proslavo ob dnevu državnosti v Ljubljani je zaznamovala tudi poteza raperja Zlatana Čordića Zlatka. Ta je namreč z megafonom poskušal prekiniti državno proslavo ob govoru predsednika republike Boruta Pahorja

V na dogodek in v neposredno bližino predsednika je prišel z novinarsko akreditacijo in v reportažnem avtu RTV Slovenija.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113

Pri tekstih, ki glede na odnos niso uravnoteženi, pa pri vseh medijih močno prevladuje antivladni odnos. Ta delež je najmanjši pri medijih Siol.net s 14 % in Zurnal24.si z 21,9 % pri ostalih medijih pa sega nad 30 % (Slovenskenovice.si, Delo.si, 24ur.com) in celo nad 40 % vseh objav (Dnevnik.si, Rtvslo.si, Vecer.com, Svet24.si).

Ker gre za javni medij, bi bilo potrebno posebej izpostaviti Rtvslo.si, v katerem je 55,8 % objav uravnoteženih, med neuravnoteženimi pa zelo izrazito izstopajo antivladni teksti. Neuravnoteženi teksti predstavljajo 41,5 % vseh objav v tem javnem mediju, med neuravnoteženimi objavami pa je njihov delež kar 94,1 %. Provladnih tekstov pa je med nauravnoteženimi teksti le 5,9 %.

Javni medij Rtvslo.si je glede na nazorske orientacije izrazito neuravnotežen, saj ima ob 72,1 % nazorsko nevtralnih prispevkih 27,9 % levih prispevkov. Desno orientiranih prispevkov v vzorcu nismo zasledili.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Pri tekstih, ki glede na odnos niso uravnoteženi, pa pri vseh medijih močno prevladuje antivladni odnos. Ta delež je najmanjši pri medijih Siol.net s 14 % in Zurnal24.si z 21,9 % pri ostalih medijih pa sega nad 30 % (Slovenskenovice.si, Delo.si, 24ur.com) in celo nad 40 % vseh objav (Dnevnik.si, Rtvslo.si, Vecer.com, Svet24.si).

Ker gre za javni medij, bi bilo potrebno posebej izpostaviti Rtvslo.si, v katerem je 55,8 % objav uravnoteženih, med neuravnoteženimi pa zelo izrazito izstopajo antivladni teksti. Neuravnoteženi teksti predstavljajo 41,5 % vseh objav v tem javnem mediju, med neuravnoteženimi objavami pa je njihov delež kar 94,1 %. Provladnih tekstov pa je med nauravnoteženimi teksti le 5,9 %.

Javni medij Rtvslo.si je glede na nazorske orientacije izrazito neuravnotežen, saj ima ob 72,1 % nazorsko nevtralnih prispevkih 27,9 % levih prispevkov. Desno orientiranih prispevkov v vzorcu nismo zasledili.
Kakšni kriteriji so za uravnoteženost? To, kar zdrka kak SDS-ovec? :nigladek:

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

B81

22. jul 2007
36.888
10.457
113
Poglej zdaj *****, za vse stranke je povedla koliko zensk imajo, samo za levico ne, ki jih ima 39.5, pivceva pa ima 37.9%. Njo je povedala, levice pa ne.

Evo primer, ce se ze isce...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.154
2.471
113
Kaj pa naredijo pri levici s polovico ženske in pri Pivčki z 0,1? Aja posilijo, razkosajo, skuhajo in pojejo - by ponosni nasledniki kolaborantov!