Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Še enkrat, novinarstvo, ki ga nadzira politika ni novinarstvo, ampak PR (grše rečeno, trobilo).

Ostalih blodenj ne bom komentiral. Ko bi bil vsaj izviren. Zeh.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.563
9.809
113
40
MB
Sej pa vemo da za tebe je to pac svoboda, kaj bi mel vec mnenj pa vec informacij … to kaj na kloju pove tak je, kaj bos te razmisljal. Brezveze

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Še enkrat, novinarstvo, ki ga nadzira politika ni novinarstvo, ampak PR (grše rečeno, trobilo).
No vidiš, lepo si opisal, kako zadnja leta deluje RTV SLO. PR trobilo levih strank, neprestana kritika vladajočih, brez prikaza mnenja in dejstev nasprotne strani.

V času epidemije se je RTV SLO izrazito slabo izkazala, nobena druga javna televizija v EU ni tako aktivno promovirala upiranja ukrepom in zamolčala, da so enaki ali strožji ukrepi tudi v drugih državah.

Te dni pa se na RTV SLO aktivno promovira in opravičuje Rusijo. Spet, edina javna televizija v EU, ki to počne.

B81

22. jul 2007
36.888
10.457
113
O temle govorim. To je negacija novinarstva v samem bistvu. Ja ja, ni treba odgovarjat, ker ga že poznam. Gre pa takole: saj so komunajzarji tudi, zdaj ko smo mi na vrsti pa jokate.
Nope, vidis, da nisi razumel. Nikoli ni imela desnica medijev v rokah, ker so vladali premalo casa, imabjih levica, tudi zdaj.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Si sploh prebral kar sem citiral? V čem je razlika? A če majo levi nadzor potem ima nadzor politika, če ga imajo desni ga ima pa kdo? Društvo ljubiteljev parnih lokomotiv?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Sprenevedavcek, nic drugega. Potomec nima intelekta za kaj vec.

jello in kaj je resitev ker ocitno ti vsaj poskus iz 90-10 v prid levih na vsaj kaj manj ne odgovarja.

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Mene sprašuješ? To niti moderno ni več. Do nekje 2015 je bil umik politike iz gospodarstva ponarodela predvolilna obljuba. Kaj misliš, zakaj tega danes ne obljublja nihče več? A zato ker so se umaknili? Ali mogoče zato ker so nasrani povsod kjer je le možno, še v svetu staršev vrtca medvedki je predpisano kater občinar mora sedet v njem.

Češnja na torti, sam creme de la creme (po domače okrasek na greznici) pa je programski svet RTVSLO. S katerim zakonom je bilo nazadnje predpisano kako mora biti ta greznica sestavljena pa mi najbrž ni treba naglas napisat.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in bizi

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Za štart odfuk politike iz medijev, gospodarstva, sodstva in od vsepovsod kamor se je nasrala in kjer ji ni mesto.
Daj raje kaj lazjega za start npr mir na svetu, konec lakote in revscine itd...

Fak glede na to kok se delas brihntega sem pricakoval vsaj kaj realnega ne pa nekaj wishful thinkinga.
Podn.

• Haha

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
No vidiš, lepo si opisal, kako zadnja leta deluje RTV SLO. PR trobilo levih strank, neprestana kritika vladajočih, brez prikaza mnenja in dejstev nasprotne strani.

V času epidemije se je RTV SLO izrazito slabo izkazala, nobena druga javna televizija v EU ni tako aktivno promovirala upiranja ukrepom in zamolčala, da so enaki ali strožji ukrepi tudi v drugih državah.

Te dni pa se na RTV SLO aktivno promovira in opravičuje Rusijo. Spet, edina javna televizija v EU, ki to počne.
Vir?

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Daj raje kaj lazjega za start npr mir na svetu, konec lakote in revscine itd...

Fak glede na to kok se delas brihntega sem pricakoval vsaj kaj realnega ne pa nekaj wishful thinkinga.
Podn.
Samo ponavljam predvolilne obljube. Ničesar od navedenega si nisem sam izmislil, vse je skopirano. Vse kar ste pozabili še preden ste nazadnje zapustili volišča.

Vse našteto so si izborili v avstriji, takoj po tem ko so svobodnjake zbrcali kamor sodijo.

Kar se brihtnosti tiče se strinjam. Ta je zate rezervirana.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Samo ponavljam predvolilne obljube. Ničesar od navedenega si nisem sam izmislil, vse je skopirano. Vse kar ste pozabili še preden ste nazadnje zapustili volišča.

Vse našteto so si izborili v avstriji, takoj po tem ko so svobodnjake zbrcali kamor sodijo.

Kar se brihtnosti tiče se strinjam. Ta je zate rezervirana.

bravo za rešitev "ubijmo vse ki stradajo in tako rešimo problem lakote v svetu".
pri takorečeno le 2 taborih v državi pa še ti bi brihtno enega "zbrcal kamor sodijo". btw tukaj predvidevam da misliš na tabor kjer se ne oddaljujejo od izjav "Zadružni prevzem in delavsko upravljanje podjetij - zdaj!" ampak celo pišejo skupna protestna pisma na rtv - kar NIKAKOR ni politični pritisk na "neodvisen" medij.

daj raje pojdi kandidirat za miss sveta, tam maš več šans za zmago kot dec kot pa kaj pametnega v politki za povedat.

pri brihtnosti pa res ni debate če ste ekstremni levičarji konkurenca.

• Všeč mi je