Pred 5 leti mi je na mojem roverju 75 šlo tesnilo na glavi in vse skup pomešalo v hladilno tekočino tak da sem imel puding v motorju. To se je potem zrihtalo in dobro šlo do včeraj ko sem zaslišal da se v avtu v armaturni plošči sliši da se pretaka voda najbolj se to sliši če avto stoji na mestu in mu dodaš gas in vzameš takrat se to najbolj intenzivno sliši.
Kaj bi lahko bilo bi dolil vode in in se bo "zrak" sam spravil ven? Kak bi lahko zrak prišel v hladilno tekočino? Pod avtom ni nobene lužice spodnji pokrov motorja je popolnoma suh hladilna tekočina je narejena na -40 stopinj.
Pozabil sem dodat da je bilo pred 5 leti ko je tesnilo blo 80.000 sedaj pa ima skoraj 160 tisoč km.
Kaj bi lahko bilo bi dolil vode in in se bo "zrak" sam spravil ven? Kak bi lahko zrak prišel v hladilno tekočino? Pod avtom ni nobene lužice spodnji pokrov motorja je popolnoma suh hladilna tekočina je narejena na -40 stopinj.
Pozabil sem dodat da je bilo pred 5 leti ko je tesnilo blo 80.000 sedaj pa ima skoraj 160 tisoč km.
Nazadnje urejeno: