Rudnik ni merodajen, tam je asfalt fuč. Je pa fajn za driftat .ne vem. zanč sem na 5 cm na rudniku bil bogi. skoz rondo je šlo povprek kot že dolgo ne. proti ac komaj. je pa res, malce počasneje pa gre. si pa ne predstavljam hriba. recimo od supernove čez parking gor do proge. ali pa recimo s parkinga pri noni. mogoče iz broda do vižmarij..od blejskega jezera proti lescam..
kaj so alternative? prednji pogon. Tega je nebroj... 4x4 je samo če pozabijo čistit. Tam imaš pa tudi množico, od svete trojice dalje, do kakšnih japanerjev, mazda cx5, cx30, ne vem...Ne preveč skreniti s teme, raje še kako napišite o angleških jajcih oz. alternativah 4x4 se potrebuje, ker je to veliko udobnejša varianta za slabo oz. neočiščene hribovske ceste, kot natikanje verig.
no saj takrat ko na prednjega natikaš ketne ti tudi 4x4 brez keten kaj dosti ne pomaga
brat ima vse 3 volve starejšega letnika?Brat ima 3 Volve pri hisi. Nobenih posebnih tezav, edino elektronika pri XC90 ga vcasih heca. Verjetno tudi zato, ker ga je kupil takoj na zacetku, ko so ga zaceli prodajat. Servisira na Summit Avto in je zelo zadovoljen, pa vsaj pri XC90 ni samo olje in filter. Je zadnic dobil nadomestnega, novega XC40 in sem bil nad avto izredno presenecen, kako lepo se pelje. Predvsem me je presenetilo udobje glede na velikost avta. Zame osebno bistveno boljsa voznja, kot pa Evoque.
brat ima vse 3 volve starejšega letnika?
no saj takrat ko na prednjega natikaš ketne ti tudi 4x4 brez keten kaj dosti ne pomaga
Rabljen Evoque je pa že poceni, samo 13.600 EUR: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14953057
to je staro 8 let. po nekaterih standardih prkatično za v prešo.