Rodetov sin?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ja, samo ne z "uh, baje ima nezakonskega sina, sem slišal od enga! 100 posto zih'r!"
wink-1.gif
Ne, z veliko večjimi kozlarijami.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

670x420_rode1a.JPG

Kaj pa če sta brata
sprasujem se.gif

Slika je dovolj zgovorna, da gre za bližnja sorodnika
smile-1.gif

Prvi je kardinal, drugi pa mi deluje kot nek monk.

ne-ne-1.gif
Obe sliki so poslali na zagrebški inštitut, ki se ukvarja s temi zadevami. Rezultat= podobnost je samo 20%, kar izključuje sorodstvene vezi. Sicer, pa počakajmo, včeraj je podal zahtevo za testiranje DNK, vendar s strani domnevnega sina še ni bilo odgovora.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Eh, slikana sta pod različnim kotom. Eden je kisel, kot ponavadi, drugi širno nasmejan. Kako lahko oni potem rečejo, da je le 20% podobnost...
Kaj imata že iz teh slik skupnega? Meni deluje, da imata izredno podobne oči in nos. Ter pa visoko čelo
wink-1.gif
.

Sicer nisem eden tistih, ki navijajo proti cerkvi ampak arogantnemu Rodetu bi pa prav privoščil froca.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Izgleda da je domnevni "sin" že poniknil. Kontakta z njim ni več možno vspostaviti
hysterical-1.gif

http://www.rtvslo.si/slovenija/rodetova-zagovornica-odziv-petra-stelzerja-se-cakamo/290489

Afera končana , upam pa da bo Delo in tistega pisuna tudi konkretno koštala...
mogoče mu pa na avionu mobitel ne vleče?

Če bi bil jaz na Petrovem mestu, bi tudi za lepo vsoto pozabil na zahtevo po ugotavljanju očetovstva. (izvensodna poravnava) Pa bi bili vsi siti in koza cela.

Kardinal bi ostal kardinal, otrok pa bogatejši, pa še kdo je oče bi vedel, čeprav ta nebi bil uradno priznan. Ni prvi, ne zadnji. Za primerno vsoto pomoje Petra me baš briga, če bo še en teden pisalo po slovenskih časopisih, da je Rode zahteval očetovstvo, on pa rep med noge.
Sicer pa je izvensodni dogovor možen tudi po testiranju DNK, itak ta testiranja niso javna, kje v tujini bi ga lako izvedli tudi anonimno in na osnovi teh rezultatov bi kdo ojačal oz. izgubil pogajalske pozicije.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.125
113
Če človek od mame ne zve, kdo mu je oče, ne more biti ne vem kaj po "poreklu".
So pa lepo napolnili strani časopisov v poletni suši, potem ko izživljanje nad mrtvimi in ponesrečenimi v balonarski nesreči ni prinašalo več dobičkov. Novinarjem ni bilo treba dati kopalk s sebe, da so napisali take članke.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
Jaz osebno sem včeraj dobil občutek, da temu Petru ni najbolj v interesu, da se dokaže ali ovrže očetovstvo Rodeta. Vsaj sodeč po odzivu.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz osebno sem včeraj dobil občutek, da temu Petru ni najbolj v interesu, da se dokaže ali ovrže očetovstvo Rodeta. Vsaj sodeč po odzivu.
Saj pravim, za dober denar se da vse zmenit Tudi to, da odstopiš od zahteve za ugotavljanje očetovstva.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Izgleda da je domnevni "sin" že poniknil. Kontakta z njim ni več možno vspostaviti
hysterical-1.gif

http://www.rtvslo.si/slovenija/rodetova-zagovornica-odziv-petra-stelzerja-se-cakamo/290489

Afera končana , upam pa da bo Delo in tistega pisuna tudi konkretno koštala...

Mene sicer BMK za vse skupaj, ampak je pa res čudno, da sedaj, ko bi lahko opravili DNK test, Petrčka ni nikjer več najti.
Me sicer resno zanima, kdo sploh je oseba na sliki? Je res Petrček
evil.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

A ni nekje v Emiratih? možno pa tudi, da je Rode postal glasen, ko je njegov Opus dei utišal Petrčka.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Petrček je znan po tem, da "not pade". Mogoče je ta Petrček tudi kje "not padu" no, al pa padu na splošno
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ok, Petrček je Nemec, oziroma tujec, ni Slovenec. Torej se mu verjetno ne more kar sprdniti in priti na test, kadar hoče. Rekel je tudi, da se hoče umakniti iz javnosti, da ni bil njegov namen, da to postane taka zgodba, ampak zadnja možnost, kajti z očetom se je pogovarjal že prej in ta zanj ni hotel slišati.

Zanimivo, da Rode kar naenkrat tako forsira test. Glede na njegov vpliv je za verjeti, da je sposoben doseči zmanipulirane rezultate.

Hrvatom so dali ocenjevati podobnosti med Rodetom in sinom? Najbolj katoliškemu narodu? Dobro, da niso slik poslali kar v Vatikan.

Rode je lahko le vesel, da ima takega sina, ki mu je prav neverjetno podoben. Lahko je tudi vesel, da je Petrova mama 40 let o tem molčala in mu omogočila, da je dosegel svoje sanje. Baje jo je celo posilil. Ampak ne, on bo uporabil vsa, tudi najbolj nizkotna sredstva, da to pospravi pod preprogo.

Naj mu bo zemlja lahka, ampak kolikor je zjebal Urana, toliko se mu je to vrnilo kot bumerang. In povsem pravilno!

rodeshow.jpg

peteres.jpg

r1.jpg

peter.jpg