Rodetov sin?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če to ne bo potrjeno bo Bog goljufal
evil.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
jao kake poka voditeljica na Svetu na Kanalu A....ni rekla čisto dobesedno pa vendar v smislu "test mora opraviti neodvisni inštitut in ne Inštitut za sodno medicino v Ljubljani"
bonk.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
To je bilo rečeno v kontetstu tega, da Peter S. zahteva neodvisni inštitut (popolnoma neideološko, nepolitično, neversko obremenjen), ne pa inštitut, katerega vodja je aktivno sodeloval v kampanji proti družinskem zakoniku (s podporo cerkve).

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
Ja ja ... sej tudi Svet je neodvisen,... dodaj še kakšen drug poljuben "slamnat "pridevnik, ki se dodaja k oddaji
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Tudi o svetovljanu je beseda, čigar obzorja segajo daleč čez ozka slovenska obzorja. Domovina ga je utesnjevala, kakor je znal tudi on utesnjevati svojo domovino, tudi buriti duhove, kadar je bilo to najmanj primerno v iskanju narodovega poenotenja. Če je na Slovenskem slučajno kdo pozabil, kako razdeljeni smo bili in kako smo se sovražili, ga je nadškof Rode spomnil na to in ga spodbodel. Spodbuditi je znal tiste na svoji in tiste na drugi strani. Slovencem je gotovo pomagal stopiti nekaj korakov nazaj, obudil je kulturni boj, kakor ga na njegovi strani ni znal obuditi nihče pred njim, na nasprotni strani pa bi v tistem trenutku morda že zmanjkovalo sape, pa jim je dal Rode obilo nove moči.
priden.gif

http://www.delo.si/zgodbe/sobotnapriloga/portret-tedna-franc-rode.html

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Jurišnik kulturnega boja obtožuje druge v slogu: "Primite tatu."

To prihaja iz strani tistih, ki so vsako Rodetovo izjavo trgali iz konteksta in jo izmaličili do neprepoznavnosti. Grem staviti, da malokdo na pamet ve, v kakšnem kontekstu so bili omenjeni nemški ovčarji in/ali kante

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Vidim da nemški ovčarji še vedno besno branijo hudičevega sina Rodetovega Franceta.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.745
6.514
113
Citat:
Uporabnik stop pravi:
jao kake poka voditeljica na Svetu na Kanalu A....ni rekla čisto dobesedno pa vendar v smislu "test mora opraviti neodvisni inštitut in ne Inštitut za sodno medicino v Ljubljani"
bonk.gif
Balažic o diskvalifikacijah: Bi veljal kot član kakšnega foruma za bolj profesionalnega?

Za komentar smo se obrnili tudi na Balažica, ki nam je dejal: "Moj komentar je - neprofesionalno in senzacionalistično novinarsko delo. Povezovanje z mojo usmerjenostjo h krščanskim vrednotam in profesionalnostjo ter strokovnostjo nima prav nobene veze. Sam sem pošten, strokoven in profesionalen in svojega imena ne bi umazal z nobeno podlostjo ali nestrokovnostjo oziroma neprofesionalnostjo za noben denar, prav tako tudi ne moji sodelavci. Popolnoma vseeno mi je, kje se bo opravljal ta test. Naš inštitut zaradi tega ne bo obogatel, niti propadel. Če bi bil kot predstojnik ateist ali član kakega foruma, bi pa bil bolj pošten, bolj profesionalen? Farsa, ki se mi je zdi nevredno komentirati. Ne razumem, zakaj se je potem Katarina Kresal odločila in test na droge opravila prav na naši inštituciji? Rekla je, da nam zaupa, ker smo visoko strokovni in profesionalni."

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Rode in Uran sta modrovala in se spraševala, kdaj bo celibat ukinjen. Rode modruje: "Lojze, jaz mislim, da midva tega ne bova dočakala, najini otroci pa menda ja že."

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.245
7.028
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Rode in Uran sta modrovala in se spraševala, kdaj bo celibat ukinjen. Rode modruje: "Lojze, jaz mislim, da midva tega ne bova dočakala, najini otroci pa menda ja že."
dobra je tale...
Nekako mi tole vse skupaj disi na povezavo z uranom ampak to vsi zanikajo do temeljev.
Ocitno se bo zacelo klanje in metanje polen pod noge se v cerkvi ne samo v politiki.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
dobra je tale...
Nekako mi tole vse skupaj disi na povezavo z uranom ampak to vsi zanikajo do temeljev.
Ocitno se bo zacelo klanje in metanje polen pod noge se v cerkvi ne samo v politiki.
RKC ima zelo bogato zgodovino potikanj in metanj polen pod noge... nenazadnje so nekaj papežev predčasno v krsto spravili... kardinalov nihče ne šteje

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj cerkev je politika. Že dolga stoletja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
dobra je tale...

ma boli me kita, če se vsi cerkveni "dostojanstveniki" med sabo obtožijo očetovstva, krivoverstva pa še žiljon drugih stvari pa posledično drug drugega zažgejo na grmadi, samo nehajo naj ga srat pri stvareh, povezanih z državo....maškare v pravljice verujoče.