Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Kako je pa z "Li ion" baterijo glede polnjenja. Ali se lahko npr. napolni če ni povsem prazna?
Morata biti pa res že slabi bateriji, veliki sravfi, ali pa sem priden delavec da hitreje prazni baterijo kot pa polni polnilec.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
... pa hitropolnilni polnilec 60-90min. Če je kaj več za delat
popolnoma vseeno je kdaj jo polniš, ker ima elektroniko, ki ne pusti, da bi se preveč spraznila.Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Kako je pa z "Li ion" baterijo glede polnjenja. Ali se lahko npr. napolni če ni povsem prazna?
Za Li-Ion je še boljše, če jo nafilaš preden je čisto prazna...
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Jap... za hobi uporabo že res ne vem, če so potrebne dve baterije li-ion.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Morata biti pa res že slabi bateriji, veliki sravfi, ali pa sem priden delavec da hitreje prazni baterijo kot pa polni polnilec.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
popolnoma vseeno je kdaj jo polniš, ker ima elektroniko, ki ne pusti, da bi se preveč spraznila.Citat:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik birca pravi:
Kaj menite o tem Hoferjevim udarnim vijačnikom, bi bil za hobi
https://www.hofer.si/sl/posebn...ni-vrtalni-vij/
Ja. In jaz sem napisal... isto.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Udarno vrtanje pomeni da trese sveder (gibanje noter-ven v luknjo), kar je pomembno pri vrtanju v beton. Udarno vijačenje so pa udarci v smeri gibanja vijačnega nastavka, kar je pomebno pri zavijanju vijakov z visokim navorom (konstanten visok navor v smeri vrtenja ti namreč izpuli orodje iz rok, udarcev s 150nm pa sploh ne čutiš v rokah in zavijaš lahko velike/dolge vijake brez resnega držanja orodja).
Citat:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Torej, če jo izprazniš kolikor se da in jo potem pustiš pri miru 1 leto, bo elektronika poskrbela, da se ne bo še bolj izpraznila sama od sebe in posledično odpovedala?Perpetuum mobile pa to...
Hint: Mi je povsem jasno kakšno vezje je noter in čemu služi...