Brez veze je prepričevati prepričane, sicer pa, zmeni se z nekom za test, ti posesaj stanovanje v nulo, potem pa dobi Roombo in jo spusti, boš šokiran, ko boš visel njen poln košek iz tvojega posesanega stanovanja, pa še to, če nimaš na sesalcu električnih vrtečih se krtač ne boš nikoli tako posesal, kot Roomba, svetujem ti,da dobiš nekoga in stestiraš, potem pa sodiš !
Tudi sam sem bil leto in pol nazaj tvojega prepričanja, rekel sem si,sesalec z 2000 w ne posesa dobro, pa bo tako malo baterijsko sranje potem to bolje naredilo ....... no začel sem se zamišljati, ko mi je nekaj pedantnih znancev pripovedovalo o svojih Roombah in sem poklical firmo Tiilt, ki je bila takrat edina pripravljena pri meni doma v realnih okoliščinah narediti test, žena je dan prej vse presesala in pomila parket, kar sem potem videl tekom testa v 40 min., me je povsem šokiralo in presenetilo, ker mi ni bilo jasno od kje je toliko svinarije nabral ......no potem sem kupil prvega, ker sem pa tudi tehnični zanesenjak jih imam pa danes že celo posadko.... (pa ne razmetavam z denarjem, samo eno sem novo kupil ostale pa vse v okvarah...ker, ko te robotika zasvoji in postane hobi.....) skratka testiraj in potem sodi, tudi sam sem imel predsodke vsaj 2 leti o Roombah, in tudi slišati nisem hotel o kakem testu, dokler mi znanci od katerih ne bi nikoli pričakoval (tehnološko zaostale osebe - starejše) niso mogle prehvaliti njihovega novega pomočnika .....