Vzami tole :
iRobot Roomba 976 robotski sesalnik | mimovrste=)
iRobot Roomba 976, z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Navigacija za več sob – Se napolni in nadaljuje delo – Idealno za hišne ljubljenčke – Združljiv s tehnologijo Imprint ™Link – Tehnologija za zaznavanje umazanije...www.mimovrste.com
ali
Shoppster Slovenija | Več kot 1800 proizvajalcev | Shoppster
Shoppster, mesto dobrih cen. Neverjetna ponudba kvalitetnih znamk po neverjetnih cenah z visokimi prihranki. Izberi pametno, izberi Shoppster.www.ideo.si
ali celo:
Povozi vsakega roborocka in ima garancijo 24 mesecev !
Saj vem, da si hardcore Roomba fan, pretiravat pa ni treba. Že precej testov je tega sesalca z onim xiaomijem, ki ga je predlagal en pod tabo. In je tu tu, na nobenem testu v bistvu ni niti zmagovalec (980). Da ne rečem, da stane skoraj za dva.
Pa nista samo ti dve firmi na svetu. Druge ju dohajajo, če ne prehitevajo.
p.s. jaz imam na roborocka s5 3 leta garancije v nemčiji.
Roomba je imel zelo hitro vrtečo stransko ščetko, ki je velikokrat prah vrgla ne samo pod sesalec, ampak tudi kar čez na že posesano površino. Ali še vedno delajo to tudi novejše serije, ne vem.Čudno si zastavil vprašanje, meni vedno odbije pod vrteče krtače, če mu pa lego kocke nastaviš ima pa senzor, da jih stran odbije, da jih ne pobere .
No, se mi je zdelo, da ne bom dobil konkretnega odgovora. Toliko o "Lego senzorju".Pa saj Roomba gre več krat čez, tudi te novejše gredo lahko več krat, tako, da , kaj se sekiraš, važno je , da je očiščeno........