Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
a ima kdo od vas slučajno tegale? Na linku je tudi video...
http://www.amazon.co.uk/Samsun...7246&sr=8-1
robot dejansko zmeri prostor (in se ne zaletava kot roomba), je sposoben izpraznjeno baterijo med sesanjem it nafilat in naprej sesat, ima dvojno stransko krtačo itn...
Danes sem ga v HN testiral in se veliko hitreje po ukazu vrne na enoto, med tem, ko roomba nekaj vijuga sem ter tja..
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
" Še enkrat postavljam vprašanje - preden grem danes kupit to čudo "
Imajo te roombe še vedno problem s črno barvo? Ker po tleh imam ploščice ( kombinirano - črna, svetla... ). Da se mi nebi ta stvor kar stavil pred črno ploščico in tam obstal.
Imajo Samsungi tudi problem s tem?
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
No končno so predstavili nov model Roombe serije 700, po videnem, gre za faceliftano serijo 500, z nekaj malenkostnimi izboljšavami....., prišla je pa tudinova Scooba 230, ki pa je povsem nov izdelek, polovico manjši od starega .
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
- prav tako v navodilih piše, da vsake nekaj časa (ne vsakič) izpraznite Roombo do konca (na palec priporočam cca. vsakih 12 ur delovanja Roombe)
Citat:
Uporabnik palcek1 pravi:
pozdravljeni,
zanima me, ce kdo pozna koga, ki popravlja sesalnike roomb 555??? na pooblaščenem servisu so mi rekli, da je sla elektronika zaradi vode in mi izracunali ceno 170 evrov za popravilo.
hvala
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Kar se tiče baterije:
Poizkusite se držati zgornjih nasvetov in baterija bi vam morala zdržati 1000+ ciklov.
Drugače pa komaj čakam, do jo preizkusim
Citat:
Sicer pa tisto o 1000 ciklih me je pa res
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Sicer pa tisto o 1000 ciklih me je pa res
Je ta smeh namenjen Roombini NiMH bateriji ali NiMH bateriji na splošno?