Revolut bančni račun

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
444
36
28
Nakazilo na TRR - SEPA nalog ni enako kot top-up. To nima veze s kreditnimi karticami (visa, MC), je kot da bi placal nek racun, damo da je končni TRR tudi tvoj. Top-up gre pa preko kreditne (vpises stevilko kreditne kartice, ne TRR) in to pa racunajo.
ni čisto res, jaz topupam prek debetne kartice, torej direkt iz TRR se trga pa mi NLB računa topapanje....

sass

Guru
1. sep 2007
5.345
989
113
Ali mi lahko kdo razloži, kako funkcionirajo Revolut RevPoints pri paketu standard? Ali je kakšen benefit od tega? Koliko stane?
pri standardnem paketu za vsakih 10 EUR nakupov dobiš 1 RevPoint, ki jih potem lahko zamenjaš za razne ugodnosti, kot ti piše v aplikaciji. Kar sem gledal, jih je za AirMile, eSIM in nastanitve v hotelih nesmiselno zapraviti, ker drugje dobiš identično storitev ceneje. Jaz sem jih nekaj zapravil pri nekem spletnem trgovcu, ki sprejema Revolut Pay, nekaj pa za SHEIN darilno kartico.

amacar

Guru
29. apr 2010
4.261
515
113
Esim lahko dobis zastonj, tako da ceneje drugje ne gre. Hotel sem enkrat vzel preko revoluta, je bilo ceneje kot booking/agoda.
Enkrat sem vzel tudi letalske karte, so bile ceneje preko revolut pay.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.093
2.808
113
pri standardnem paketu za vsakih 10 EUR nakupov dobiš 1 RevPoint, ki jih potem lahko zamenjaš za razne ugodnosti, kot ti piše v aplikaciji. Kar sem gledal, jih je za AirMile, eSIM in nastanitve v hotelih nesmiselno zapraviti, ker drugje dobiš identično storitev ceneje. Jaz sem jih nekaj zapravil pri nekem spletnem trgovcu, ki sprejema Revolut Pay, nekaj pa za SHEIN darilno kartico.
Pa se to sploh splača? Vidim 10€ amazon gift card za 1400 točk. Torej 1400€ moraš zapraviti za 1€? To je 0,07%. Drugje dobiš pa 2% cash backa.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.093
2.808
113
To si sedaj nekaj čudno skombiniral skupaj. Na Revolutu sem gledal amazon gift card. Drugje dobiš 2% v denarju nazaj. Recimo Bybit je en takšen. Če rabi kdo referral za ene 35$, ZS.

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
118
9
18
Ali mi lahko kdo razloži, kako funkcionirajo Revolut RevPoints pri paketu standard? Ali je kakšen benefit od tega? Koliko stane?
Točke se da unovčiti tudi pri plačilu nastanitve na Booking.com; če izbereš plačilo z Revolut Pay in imaš dovolj točk, ti aplikacija sama ponudi menjavo točk za popust, mislim, da je 0,01 €/točko.

• Všeč mi je
Reactions: tgrzan

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.611
1.125
113
Na Reddit spremljam forum o Revolutu. Pogosto uporabniki pisejo o blokiranih racunih, zaprtih racunih, ipd.

Ima kdo od vas taksne izkusnje z Revolut?

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.093
2.808
113
O vsakem fintechu najdeš na Redditu takšne zgodbe. Več ima strank, več je tudi takih primerov saj so najbolj glasni. Ostali, ki so zadovoljni, nimajo potrebe po pisanju. Na slo-tech sta menda eden ali dva glasna, ki se jima je to zgodilo. Ima pa vsaka zgodba 2 plati in vprašanje kaj so počeli. Veliko jih je pred časom imelo probleme, ko so nakazovali fiat s kripto menjalnic.

Zapirajo račune brez obrazložitev pa tudi slo banke.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.836
1.292
113
Do sedaj vse ok. Nimam pripombe. Mam pa cez Bitstamp, za en mesec so me odrezal od racuna (KYC pa to), cist adijo, cela drama, k sam gledas, nardit ne mors pa nic. Pol pa iskat placilne liste, borzne izpiske izpred 10-ih let, skenirat pa posiljat, krneki. Ampak smo zrihtal, zdaj je ok, spet vse dela kot mora. Z Revolutom, N26, Neteller in ostalimi fintech-i pa tok tok se brez tezav.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.733
498
83
36
Je kdo "selil" firmo (d.o.o.) na Revolut in zakaj to ni dobra ideja?

Imate slo trr za backup ali le Revolut? QR kod na položnicah še vedno ne bere, kako ste uredili gotovinske pologe (Furs ne dovoli iz drugega računa), uvoz v programe deluje ok (Vasco, Opal?), njihov POS je baje za en drek, eni tudi jamrajo, da so jim na random blokirali račun, česar si kot podjetnik ne moreš privoščiti.